ALEKSANDRA I MINA SAZNALE DA ĆE NJIHOVI RODITELJI IMATI DETE: Nisu mogle da dođu sebi od šoka

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić, roditelji rijaliti učesnica Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić su uplovili u ljubavnu romansu, za koju su njih dve juče saznale pa su bile vrlo neprijatno iznenađenje. Tokom pitanja novinara su dobile još jednu informaciju, a to je da je Ivana ostala u drugom stanju.

Zadrugarke su bile zatečene onime što su čule, a ni jedna ni druga nisu bile oduševljene ovom vešću.

- Dok ja pravim probleme ovde, ona pravi napolju. Ne zna se koja je veća budala. Šalim se. Na neki način mi je čudno, bila sam u šoku kada sam saznala - prokomentarisala je Mina, a potom je dala svoj komentar i Aleksandra:

- Užasno, strašno! Mina je moja neželjena sestra. Ja nisam želela sestru. Nikad nisam želela da moj tata nađe devojku. Ja sad ne mogu da zamislim da moj tata ima ženu pored sebe. Ne mogu da zamislim da on može da ima devojku. Ja kad bih videla da moj tata ljubi drugu ženu, a da to nije moja mama, pala bih u nesvest. Ja sam bila tatina razmažena devojčica. Kad sam saznala da moj tata ima devojku, meni je to strašno. A još što je Minina mama, Bože sakloni - rekla je Aleksandra.

Njih dve su bile u neverici i insistirale su da čuju svoje roditelje kako bi saznali pravu istinu, jer nikako ne mogu da poveruju da će uskoro njih dve pored rijaliti drugarica, postati i sestre.

Dok se Mina nije preterano izjašnjavala, Aleksandra je bila ta koja je otvoreno rekla da ne podržava vezu svog oca i Minine mame što je smetalo njenoj rijaliti drugarici.

Izvor: Kurir
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.