Fatboy Slim specijalno za No Sleep Festival pravi veliki Warehouse Rave u Luci Beograd!

Jedan od najvećih disk džokeja i producenata svih vremena, veliki i neumorni partimejker Fatboy Slim, nastupiće 15. novembra u Beogradu kao specijalni hedlajner No Sleep festivala! Vodeća zvezda najvećih svetskih pozornica odlučio je da samo za Exitov novi festival nastupi u potpuno drugačijem izdanju i kreira pravu svetsku ekskluzivu koju je jednostavno nazvao “Warehouse Rave” (Rejv u hangaru)! Fatboy Slim ga opisuje kao “jednu veliku žurku sa mnoštvom lasera, jarkih svetala i dimnih mašina”, a muzička selekcija kretaće se od današnjih densflor bombi do klasičnih rejv himni koje i dalje drmaju najveće pozornice širom planete.

Poznat po istinskoj DJ veštini, Fatboy Slim u svojim visokoenergetskim setovima donosi ceo spektar zvukova koji pokrivaju globalni rejv pokret koji se rodio pre tačno 30 godina u Drugom letu ljubavi iz 1988. godine! Esid sintovi, latino perkusije, klavirske deonice, gudačke teme, epski semplovi i drugi sonični stubovi koji drže svetsku rejv scenu ujedinjenu, spojiće se na velikoj žurki u Novom Hangaru, kolosalnoj hali u Luci Beograd, na obali Dunava. Ceo utisak dodatno pojačaće industrijsko okruženje koje čine kranovi, dokovi, rampe, šine i lavirint hala, na lokaciji koja se nalazi svega 1.500 metara pravo niz ulicu od Trga republike!

Fatboy Slimu u ovom rejverskom poduhvatu pridružiće se back2back duo koji čine prvi čovek kultne izdavačke kuće Life and Death i svetski priznat muzički selektor DJ Tennis, te rezident Berghajna i berlinska tehno legenda Marcel Fengler! Ovaj neuobičajeni duo nedavno se otisnuo na neverovatni devetočasovni zajednički set u pariskom klubu Concrete koji je dve godine uzastopno bio predstavljen na No Sleep bini EXIT festivala. Kada je upitan da opiše zvuk neočekivanog dvojca bez kormilara, DJ Tennis je kratko odgovorio: “U pitanju je tehno, ali uvrnut. Rejverski i srećan. Ima dosta esida, elektra i zabavno nam je. Vole nas i devojke!”

No Sleep Festival u organizaciji EXIT tima i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, biće održan na više lokacija u Beogradu, dok će se centralni događaji uz vrhunsku produkciju održati u Novom Hangaru u Luci Beograd koja će svake noći primati hiljade posetilaca u svoje industrijsko okruženje. Već je potvrđena i strahovita tehno postava za narednu noć, u petak 16. novembra, kada u Beograd dolaze Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models i Aleksi Perala, dok će i brojni drugi izvođači uskoro biti poznati. Novi festivalski član Exitove porodice nastao je iz istoimene No Sleep bine na EXIT festivalu, koja je postala planetarno poznata po gostovanju čuvenih svetskih klubova kao što su Fabric, Tresor, Concrete, Sub Club, Nitsa, Arma17, The Bunker New York, Goa, Grelle Forelle i drugi.

Ulaznice u redovnoj prodaji od danas i na blagajnama!

Nakon što su protekle nedelje svi registrovani fanovi imali priliku da ih nabave, od danas su ulaznice za No Sleep festival dostupne i na blagajnama prodajne mreže Gigstix.com širom Srbije i onlajn putem sajta Nosleepfestival.com.

Foto: Promo

Pogledajte još