DARKOVA BITKA JE I MOJA BITKA: Ana Sević se oglasila nakon medijskih spekulacija da je nepoželjna u Lazićevom okruženju

Ana Sević bila je vidno izrevoltirana nakon lažnih informacija vezanih za njenog bivšeg supruga koji je doživeo saobraćajnu nezgodu, te je odlučila da se lično obrati na društvenim mrežama.

Naime, bivša supruga Darka Lazića odlučila je da se oglasi povodom spekulacija da su je pevačevi roditelji oterali iz bolnice, ali isto tako da je sabotirala davanje krvi za njega.

Takođe, ona je u početku poruke navela kako je ova fotografija nastala pre par dana i ne može da sakrije tugu zbog svega što joj se desilo aludirajući na koncert Maje Berović na kojem je bila u petak.

- Fotografija je nastala pre par dana.. Vama se verovatno čini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo.. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom. Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje" .. Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono sšto znamo Bog i ja.. kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke...Da li idem ili ne idem..Kao što sam napisala u storiju pre neki dan, to je moja lična stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zastićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana... Od energije do reč - napisala je Sevićeva.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: anasevic85/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.