TATA JE BIO UBEĐEN DA SAM DEČAK: Rebeka otkrila svoje pravo ime zadrugari prasnuli u smeh (VIDEO)

Milan Milošević razotkrio je veliku tajnu učesnice "Zadruge".

Milošević je posetio Belu kuću kako bi otkrio sve tajne učesnika koji nemaju hrabrosti da pred svima priznaju šta zapravo misle jedni o drugima. Kada je Rebeku Popović upitao da li je istina da je njeno pravo ime Spomenka, a ne Rebeka, svi su ostali bez teksta.

- Mene je tata dobio jako kasno, ja sam njegovo prvo dete. Ni njegova rođena sestra nema dece. Između ostalog, on je pričao kako je dobio sina, bio je ubeđen da sam dečak. Međutim, to se mojoj mami nije svidelo, pogotovo zato što sam ja bila dva meseca u bolnici. Pre nego što sam krenula u školu, dobijala je histeriju. Kad sam krenula u školu, menjali su mi papire. U krštenici se zovem Spomenka, a onda je moja mama izabrala da se zovem Rebeka zvanično sa 16 godina. Moja mama je tako želela, ali moj tata je želeo narodno ime. Mama je čitala knjigu od nekog književnika o Rebeki koja je bila balerina - objasnila je Rebeka poreklo svoja oba imena i dodala da nikada nije imala komplekse zbog toga.

- Izvini, Rebeka, ja nisam znao da si ti kao mala bila Virdžina - dodao je Miki.

Bora Santana je među prvima prasnuo u smeh, a zatim i ostali zadrugari koji su ujedno bili šokirani činjenicom da je zadrugarka promenila ime sa 16 godina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još