POČELO SNIMANJE PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS: Kija Kockar odsutna zbog operacije, zamenio je stari član žirija (FOTO)

Danas se u Pinkovom studiju u Šimanovcima snimaju nove epizode omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice - All stars", a talentovani klinci su i ovog puta spremni da zablistaju u punom sjaju i da svojim nastupima oduševe, kako žiri, tako i publiku. Ono što mnogi nisu očekivali jeste njegov povratak!

Naime, kako je članica stručnog žirija Kristina Kija Kockar izostala sa snimanja iz opravdanih razloga, zbog zdravstvenog stanja na njeno mesto je kao zamena seo Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko.

Sale Tropiko već je uigran član žirija s obzirom na to da smo ga u ovoj ulozi gledali u prethodnim sezonama, a on je i više nego spreman za povratak u crvenu stolicu. Kako kaže pred početak snimanja, uzbuđen je jer će imati priliku da talentovanu decu iz prethodnih sezona ponovo gleda na sceni.

- Neću menjati svoj način žiriranja, dobre stvari se ne menjaju. Drago mi je da sam opet sa ekipom koja je i žiriju. Vidim da smo u izmenjenom sastavu, ali se svi poznajemo veoma dobro. Drago mi je da su u ovoj sezoni deca koja su već učestvovala ranije, meni je uzbudljivo što su svi ponovo na sceni, a mogu da zamislim njima. Očekujem da će sve biti fantastično - rekao je Sale Tropiko pred početak snimanja.

Nove epizode omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice - All stars" možete pratiti svakog petka od 22 sata na kanalu TV Pink!

Foto: Promo

Pogledajte još