Završen ovogodišnji Kids&Teen Fashion Selection

Drugi dan Kids&Teen Fashion Selectiona u organizaciji modne agencije Select protekao je u znaku modnih revija Invento, Panter, humanitarne modne revije Kids for Kids, kao i revija za tinejdžere, zanimljive revije frizura Akademije Panjković i izbora za lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina "Hej".

Brend Invento prikazao je kolekiju jakni i kaputa za decu za toplije dane. Urađena kompletno po uzoru jakni za odrasle, Invento dečija kolekcija oduševila je sve prisutne modernim, urbanim dizajnom, ali i funkcionalnošću jakni, koje u hladnim danima greju, uz prilagodljivost za slojevito oblačenje. Pistom je sa svojom decom u Invento jaknama prošetala i poznata balerina Ašhen Ataljanc. Deo kolekcije Invento će pokloniti Ustanovi za decu i mlade Sremčica.

Na reviji Panter prikazani su udobni modeli dukserica, majici i trenerki za jesen i zimu, u najrazličitijim koloritima, prilagođeni za svakodnevnu udobnost mališana u vrtiću, školi, prirodi.

Posebnu pažnju privukla je frizerska Akademija Panjković revijom nesvakidašnjih, modernih i urbanih frizura za tinejdžere, koje su sa lakoćom poneli mladi modeli modne agencije Select. Inovativnost, urbani dizajn frizure i celokpuni vizuelni identitet revije oduševio je sve prisutne.

Na reviji Budi Hej model izabrano je lice sa naslovne strane najpoznatijeg tinejdžerskog magazine "Hej". Žiri u sastavu Zvonko Marković, modni kreator, Nebojša Grnčarski, direktor modne agencije Select, i Ivana Grabrović, glavna i odgovorna urednica magazina "Hej", odlučili su da se za naslovnu stranu ovog magazina slika Sara Rančić. Takmičari su na ovoj reviji nosili tinejdž modele brenda Lindex.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection posebno izdvaja je bogat prateći program u okviru kojeg su se u Belexpocentru sa mališanima družili poznati jutjuber Yasserstain, Udruženje Mali kuvari, različite plesne trupe.

Posebnu pažnju posetilaca privukla je Puzijada za bebe, kao i HIPP Takmičenje u brzom jedenju kašica. Nakon dva dana modnih revija, bogatog programa, radionica, predavanja, sporta, plesa, modna agencija Select zatvorila je Kids&Teen Fashion Selection i novi najavila već za mart sledeće godine.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.