VODITELJKA SE SUOČILA SA OPAKOM BOLEŠĆU! Ivona Pantelić: Rak je izlečiv!

Iza Ivone Pantelić (50) su veoma turbulentnih šest meseci. Novinarka i voditeljka RTS-a je u tom kratkom vremenskom periodu doživela i preživela suočavanje sa dijagnozom kancera dojke, hirurški zahvat, hemoterapije i povratak na posao. Dok prelistava svoj intimni dnevnik, priseća se detalja koji su joj promenili život iz korena.

Koliki je značaj prevencije, odlazaka na redovne medicinske preglede, shvatila sam na ličnom iskustvu, i to tek kad sam se suočila sa opakom bolešću – priznaje Ivona i otkriva koliko je koincidencija doprinelo da joj se bolest otkrije u prvoj fazi, kad je procenat izlečenja veoma visok:

U okviru nacionalne kampanje borbe protiv karcinoma “Rak je izlečiv”, koju sprovode Ministarstvo zdravlja Republike Srbije i RTS, dovezen je mobilni mamograf ispred zgrade televizije. Pravili su se spiskovi žena koje su želele da se pregledaju. Opterećena brojnim obavezama, kako poslovnim tako i privatnim, nisam mnogo hajala za mogućnost da se pregledam. Mislila sam šta će to meni - rekla je, između ostalog, srpska voditeljka za novi broj magazina "Gloria".

Izvor: Gloria
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.