TI SI KAO NEKA ŽENA: Aleksandra nezadovoljna Davidovim ponašanjem (VIDEO)

Posle žurke koja je mnogim ukućanima ulepšala veče, Aleksandra Subotić posetila je svog dečka Davida Dragojevića i Lunu Đogani u izolaciji i odmah počela sa pridikovanjem.

Naime, ona i dalje tvrdi da joj David ne poklanja pažnju, pa je teška srca priznala nešto što ni on nije očekivao.

- Ti si kao neka žena, sav si ranjen i osetljiv. Ja pored njega ne mogu da budem žena i mučenica - rekla je Aleksandra.

Dragojević je ignorisao sve što mu je devojka rekla, a onda se Luna osvrnula na priču o Zerini Hećo i njenu sumnju da je Bane Čolak bacio oko na Jelenu Krunić.

Aleksandra se inspirisana svime što je čula u toku noći prisetila svog bivšeg dečka i ispričala kako joj je najbolja drugarica zabila nož u leđa.

- Nemoj da se lažemo, nije ona paranoična. Zerina nije nimalo glupa, meni je najbolja drugarica skinula dečka. Jednom smo se posvađali zbog nje, on meni kaže da može da je je*e kad hoće. I ja tvrdila da ne može i kad smo se posvađali i tukli bukvalno, mene zove jedna drugarica iz Grocke i pita me da li znam sa kim je u vezi. A, pre toga, zove on nju i kaže joj da izađe ispred kluba, a ona se pravda kako on nju zove. Na kraju saznam da su zajedno. Ona mi se klela da to nije istina. Nervni slom sam dobila - ispričala je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još