NI ON NIJE BIO CVEĆKA: Dragana Mitar progovorila o odnosu sa suprugom (VIDEO)

Dragana Mitar je svojim ulaskom u najgledaniji rijaliti privukla veliku pažnju javnosti, a naročito zbog toga što je odmah ušla u bliske prijateljske odnose sa Markom Miljkovićem.

Iako je javno otkrila da je udata i da ima sina koji je čeka kod kuće, ona je u emisiji radija "Amnezija" otkrila kakva je ona zapravo osoba i šta se od nje može očekivati.

- Ovde smo svi jedinka i svi smo dobri u određenim fazama. Iznosimo mišljenje pojedinačno, a ja sam osoba koja ne ulazi u konflikte, flegma sam po tom pitanju, ali smatram da ništa nemoralno ne može da se očekuje od mene - rekla je Dragana.

S obzirom na to da je afera "autobomil" bila jedna od glavnijih tema ove nedelje, a gde je Dragana otkrila da je videla eksplicitne fotografije Ane Korać i ispričala da joj je Arapin kupio auto koji su oni prodavali, ovom prilikom je priznala da se sve pogrešno protumačilo.

- Ja nju ne poznajem u spoljnom svetu, nismo imale priliku da pričamo ovde. Ona je sve shvatila u lošem kontekstu, ne mogu da sudim o nekome koga ne poznajem. Stoga, nismo imale prilike da se upoznamo. Ništa nemam protiv devojke niti bilo kakve zle namere. Moj suprug i ja smo prodavali auto i komentarisalo se to onako, usput. Tako sam ja skontala da sam je negde videla - rekla je Dragana.

Dragana je bila u sukobu i sa Jovanom Tomić Matorom, pa je i za to imala obrazloženje, a onda je konačno otkrila u kakvim je odnosima sa svojim suprugom.

- Matora i ja se ne poznajemo privatno, ali spolja imamo zajedničku prijateljicu. Ja sam nešto komentarisala vezano za njen odnos sa Sanjom u smislu da svi imamo pravo na svoje mišljenje za bilo kakvu populaciju. Ja nikog ne osuđujem. Možda nisam htela da komentarišem i ubuduće ću se truditi da zadržim za sebe. Neke javne prozivke su smešne, da sam se plašila ulaska ja ne bih ni ušla. Ja sam se dosta mlada udala, započela sam vezu koja traje već sedam godina. U svakom braku ima i trzavica i padova. Posle pet godina naše veze došlo je do nekih nesuglasica, pa smo se razdvojili na nekoliko meseci. Nismo se papirološki razvodili, ali smo rešili da stavimo tačku. Ni on nije bio cvećka, a ni ja. Hteli smo da se razvedemo, ali u tom nekom periodu on je imao nekog u privatnom životu ili ja, ne znam, ali nismo bili zajedno. Posle nekoliko meseci smo shvatili da smo zapali u neku kriznu situaciju gde smo stavili tačku i rešili smo da braku damo još jednu šansu. Između nas je razlika 19 i po godina. Nikakvu instituciju braka nismo narušili. Šta je on radio ne zalazim isto kao ni on. Iskreno, nemamo više nikakvih problema - otkrila je Dragana, a onda se oglasila i Matora koja je imala potrebu da razreši ovu situaciju.

- Poslala si ruku mira preko Miće. Ja sam osetila potrebu da odbranim Anu, nisam imala lošu nameru. Bila je ona sa tim mojim drugom u vezi, nije bio švaler, ali si bila u braku. Rekla sam da dalje neću pominjati, jer je glupo. Samo da znaš da mi nije bila namera da ti naudim.

O njenoj prisnosti sa Miljkovićem govore skoro svi ukućani, a onda je ona ispričala šta joj se kod njega dopada.

- Meni Markovo društvo odgovara, tako ga doživljavam i sa njim mogu da razgovaram o svemu. Našli smo zajednički vid komunikacije bez ikakve zle namere. Svakoj ženi prija pažnja, mi smo u kazinu igrali igru na sreću... - ispričala je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još