BOLJE DA OČISTI PRLJAVŠTINU OKO KREVETA: Lepi Mića osuo paljbu po Dorotei (VIDEO)

U toku večeri dok su pojedini zadrugari odmarali kako bi bili spremni za uzbudljivu noć koja je pred njima, Lepi Mića i Marijana Zonjić sumirali su utiske o takmičarima koji su bili glavna tema za stolom.

Iako je često naglašavao da se zbog prijateljskih veza neće oglašavati povodom ponašanja Dorotee Jovanović, misleći da će se promeniti i predstaviti u boljem svetlu, ovom prilikom je pokazao koliko je ogorčen i razočaran posle svega što je video i čuo.

On je iskreno i otvoreno doneo svoj zaključak o njoj, a Marijana ju je čak uporedila sa jednom zadrugarkom.

- Ona je pijana legla u krevet i je*ala se. Ona je ležala pijana i ja je pitam šta će ona tu?! Ona mi kaže da hoće da mu objasni neke stvari. Pričala kako ima dečka koji je čeka napolju, pa šta to znači, da treba i ti da se je*eš? Sto puta joj kažem da očisti prljavštinu oko kreveta, onaj bademantil prljav, imaš 20 godina. Spava po ceo dan. Ona je trebalo da bude prelepa devojka koja je pametna i koja pravi svoju priču. Brendon joj govori da čupa obrve, da joj smrdi vagina, a ona njemu kaže da je purpurno biće - rekao je Lepi Mića.

- Ona je u istom rangu kao i Mina. Razočarala me totalno. Ona stvarno ima mladež na onom mestu, kad su pričali o onom klipu kad ju je Miljana masirala, a do juče je pljuvala - dodala je Marijana.

Šta su još ispričali o njoj pogledajte detaljno u nastavku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još