U PRATNJI POLICIJE: Brendon u bolovima izveden iz "Zadruge", Nemanja mu naneo ozbiljne povrede (VIDEO)

Nemanja Tošić preksinoć je pretukao Branislava Radonjića Brendona, nakon čega je diskvalifikovan, a Brendonu je zbog udaraca ukazana lekarska pomoć.

Fudbaler Nemanja Tošić odmah nakon incidenta izbačen je uz "Zadruge", a Brendon, koji je jedva došao sebi, sada je ispričao ukućanima da je nakon što je pretučen u pratnji policije odveden na VMA kako bi ga lekari pregledali i opisao im kako je to izgledalo.

- Hteo bih još jednom da se zahvalim produkciji na brzom i korektnom reagovanju, da se zahvalim inspektoru, da se zahvalim lekarima. Nemojte da me ispravljate, ja sam još uvek pod šokom zbog onog što se desilo. Da se zahvalim interventnoj policiji koja me je sačekala na VMA i sprovela najbrže moguće, ali ja ipak zbog moje humane strane nisam želeo da idem preko reda zato što su ispred mene dolazili mnogo hitniji slučajevi, tako da sam sedeo i čekao svoj red. Dobro sam, boli me vrat. Evo - za moje fanove koji su se sada uključili da se ne brinu. Malo me boli vrat, ali u suštini sam okej - rekao je Brendon pred kamerama.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još