NEMAM VREMENA DA SE BAVIM TEŠKIM PISANIM DELIMA: Mirko Gavrić otkrio svoje mišljene o knjizi Lune Đogani

Kada se pojavila knjiga o životu Lune Đogani, a zatim i obelodanjeno da je naziv inspirisan prvim samostalnim albumom njene majke Anabele Atijas, koji potpisuje Mirko Gavrić, na društvenim mrežama su krenule da se šire spekulacije o tome da je upravo nekadašnji zadrugar autor ovog štiva.

Ipak, Mirko je utišao sva ova nagađanja komentarom koji se odnosi na knjigu koja za cilj ima da prikaže Đoganijevu u drugom svetlu, odnosno da skine etiketu ljubavnice koja se vezuje uz njeno ime.

- Zaista ne čitam tako teška štiva. Ja volim Koelja, i trenutno čitam "Put kojim se ređe ide", pa onda nemam vremena da se bavim tako teškim pisanim delim - ironično je poručio Gavrić, dok je sveukupno ponašanje Đoganijeve u "Zadruzi 2" prokomentarisao rečima:

- Mislim da se Anabela previše mešala, to sam i njoj rekao, ali ona je majka i sigurno je strašno gledati svoje dete na televiziji gde je ona osuđena od čitave nacije, i to zbog ljubavi i iskrenosti. Ne znam da li će Luna ikada moći da skine tu etiketu ljubavnice koja joj je nametnuta, ali ovo koliko smo vremena proveli zajedno u rijalitiju ona je bila potpuno okej. Mislim da ona ni ne treba da se bavi time da se "opere", to je u startu izgubljena bitka, jer ona i nije ništa uprljala. Ona je ta koja je bila slobodna, a neko drugi je u celoj priči bio zauzet i imao plan da je zloupotrebi, i to su uradili veoma vešto. Ona je mlada, naivno i glupo je ušla u sve to, verovala je da je sve tako kako joj je predstavljeno, ali evo vreme polako pokazuje sve i kad ona otvori usta mislim da se to mnogima neće dopasti - zaključio je muzički producent.

Izvor: Blic.rs
Foto: mirkogavric/Instagram

Pogledajte još