UMESTO PODRŠKE ČITAO UVREDLJIVE KOMENTARE: Dejan Milićević konačno otkriva zbog čega je završio u bolnici

Više od objavljivanja neistine da je doživeo moždani udar, poznatog fotografa i reditelja, koji je završio u Urgentnom centru zbog privremenog gubitka pamćenja, razočarali su uvredljivi komentari na račun njegovog fizičkog izgleda.

Nakon što je zbog gubitka pamćenja primljen u Urgentni centar, fotograf i reditelj Dejan Milićević (48) bio je veoma neprijatno iznenađen negativnim komentarima ispod fotografije iz bolničke sobe koju je postavio na svoj Instagram sa namerom da umiri svoje prijatelje i saradnike koji su brinuli za njega pošto je objavljena neistina da je doživeo moždani udar.

Dan posle prvih pregleda, na osnovu kojih mi je ustanovljena dijagnoza TGA, odnosno tranzitorna globalna amnezija, i smeštanja u bolnicu, čim sam mogao opet da koristim telefon postavio sam tu fotografiju sa željom da se obratim prijateljima koji su se sa svih strana interesovali kako sam. Mnogi su zvali moju majku Sunčicu, ona ima 71 godinu i sama me je odgajila, pa je već bila dovoljno zabrinuta i uznemirena. Potom su se u mnoštvu poruka podrške, ohrabrenja i želja da što pre budem dobro pojavilo i nekoliko uvredljivih komentara, koji su me iznenadili i pre svega razočarali.

Izvor: Gloria
Foto: dejan_milicevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.