SKUPOCENI POKLON I ROMANTIČNA VEČERA: Pred ulazak u "Zadrugu" Matora Sanji priredila iznenađenje za pamćenje

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su jedan od najpopularnijih parova iz prve sezone “Zadruge”, a kako je Matora ušla i u drugu sezonu, morala je da se razdvoji od svoje atraktivne izabranice. S obzirom na to da se od samog početka ljubavi uopšte nisu odvajale obema je ovo i te kako teško palo.

Na večeri koju je Jovana organizovala pozdravile su se, ali i razmenile poklone.

- Od trenutka kad su napustile Zadrugu i uselile se u zajednički stan, Matora i Sanja se ne razdvajaju. Baš su zaljubljene jedna u drugu, od momenta kad su obelodanile svoju vezu sve su podigle na viši nivo. Samim tim ni ne čudi što su jedva podnele vest da Jovana sama ulazi u “Zadrugu 2”. Danima su se dogovarale, opraštale, pripremale... Vreme im je još brže prošlo jer su snimale spot za zajedničku pesmu koju će uskoro da puste u javnost, tako da nisu imale dovoljno vremena da ga posvete jedna drugoj. S tim u vidu, sam dan pred ulazak Matora je odlučila da svojoj dragoj pripremi iznenađenje, te da se pozdrave na pravi način - otkriva naš izvor.

Jovana je sve isplanirala unapred, a Sanja o tome nije ništa znala.

- Jovana je htela da se zajedno opuste uz vino i hranu, pa da još koji sat uživaju u svojoj ljubavi pre nego što se rastanu na neodređeno. Odvela je Sanju u jedan luksuzni prestonički hotel na večeru, nije izostao veliki buket crvenih ruža, a ni poseban poklon. Reč je o skupocenom satu čija je vrednost 1.000 evra, a koji Sanja ne skida od tada. Oduševila ju je, gotovo i rasplakala. Često je tako iznenadi nekim gestovima, ali te večeri su bile posebno emotivne jer su se od početka njihove ljubavi po prvi put rastajale. Stankovićeva je svoj sat poklonila Jovani, kako bi je u rijalitiju podsećao na nju. Uživale su zajedno do duboko u noć, a Jovana je u više navrata obećala Sanji da će joj biti verna, te da nema zbog čega da se plaši i brine. Nakon toga su otišle u svoj stan, a Matora se sutradan pridružila ekipi “Zadruge 2” - otkriva izvor za “TV magazin”.

Sanja je istakla kako joj Jovana svakodnevno nedostaje.

- Po ceo dan gledam “Zadrugu 2”, do pet ujutru, pa malo spavam pa opet gledam. Jovana mi mnogo nedostaje. Istina je da smo veče pred ulazak bile na večeri. Do tada smo bile u haosu i mnogo umorne zbog spota, po ceo dan smo radile. Ja sam Jovani dala svoj sat kada je odlazila, rekla sam joj da pomisli na mene kad god pogleda na sat. Onda je i ona meni kupila sat - kaže Sanja i dodaje da u “Zadruzi 2” svojoj devojci zamera što nije oštrija prema takmičarima:

- Mnogo me nervira što je toliko blaga. Postoje neke stvari koje treba da kaže, a ona ih ne govori. Sa mnom je pričala, a kada je ušla u rijaliti nije oštra kao što smo se dogovorile. Prvo ću da je izgrlim pa onda da je izljubim.

Zgodna plavuša se nije trudila da sakrije svoju ljubomoru, pa je objasnila da ju je i te kako iznerviralo kad je videla da je atraktivna Makedonka pred kamerama izmasirala Matoru.

- Ljubomorna sam na Eleonoru, zasmetalo mi je što je Makedonka masirala Jovanu, a onda je ova nju poljubila. Onda je ukapirala šta je uradila, sve joj je bilo jasno. Po ceo dan je išla oko kamera po imanju i ponavljala da me voli i da sam njena ljubav - ispričala nam je Sanja kroz osmeh.

Izvor: Blic
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.