NEĆE DA OTKRIJU IME SINA: Danilo Anđušić objasnio zašto nije prisustvovao porođaju supruge Ivane

Ponosni tata Danilo Anđušić otkriva da je srećan što je s bebom i njegovom suprugom sve u redu, dok je lepa streljačica neposredno pred porođaj otkrila da bi volela da sin krene stopama svojih roditelja.

Ivana i Danilo postali su roditelji u četvrtak veče, kada se streljačica porodila malo pre planiranog termina. Danilo je iste večeri proslavio dolazak naslednika.

- Sve se iznenada desilo. Otišli smo na regularnu kontrolu i lekari su odlučili da će je odmah poroditi, da neće rizikovati da čekaju. Bio sam u šoku od prvog trenutka, ali se sve dobro i kako treba završilo. Mi smo zahvalni svim doktorima i osoblju u bolnici gde se Ivana porodila - rekao je Danilo za „Blic”.

Iako su oboje želeli da košarkaš prisustvuje porođaju, do toga ipak nije došlo.

- Moja velika želja je bila prisustvujem porođaju, ali to nažalost nije bilo moguće pošto se sve desilo tako brzo, a Ivana se porodila carskim rezom. Ali nema veze, najbitnije je da su Ivana i beba dobro i da je sve prošlo u najboljem redu - kaže Anđušić, ali nije otkrio ime koje su dali sinu.

- Ne bih sada otkrivao ime dok se ne vidim sa suprugom, pa ćemo ga zajedno objaviti.

Kako su oboje profesionalni sportisti, ona streljačica, a on košarkaš, Ivana ne krije da bi je radovalo da sina vidi na terenu.

- Danilo i ja smo odrasli u sportskim porodicama i naravno da bismo voleli da i naš sin krene našim stopama. Imaće priliku da proba oba i mnoge druge, ali će izbor na kraju ipak biti na njemu - rekla je Ivana u intervjuu dva dana pred porođaj.

Iako se porodila ranije, Ivana je sve spremila za bebu.

- Za mnoge stvari sam već preduhitrena, ali mama i tata će mu pokloniti njegovu prvu igračku koja će, nadam se, biti uz njega sve dok ne odraste - kaže sportiskinja, kojoj je suprug sve vreme bio velika podrška.

- Veoma sam zahvalna što smo skoro celu trudnoću izneli zajedno. Kada smo skupa, sve je lakše, a i slađe. Od početka je bio velika podrška i oslonac.

Većina trudnica brine o kilogramima tokom trudnoće, ali Ivana nije imala tih problema.

- Iako sam većim delom svoje trudnoće bila na posebnom režimu ishrane zbog zdravlja, na kraju sam se ugojila 15 kilograma. Bez obzira na broj kilograma, zadovoljna sam i srećna jer se sve lepo raspodelilo. Mada, tome je doprinelo i vežbanje kao i kakva-takva samokontrola što se tiče ishrane - objašnjava Ivana, koja se trudila da poslednje dane trudnoće provede u edukaciji kako bi bila spremna za ovoj trenutak kada je sin pored nje.

- Mnoge stvari su se promenile od kad smo mi bili deca. Postoje razne radionice i kursevi, sve u cilju olakšanja rasta i razvoja bebe. Pored radionica vezanih za sam porođaj i odgajanje bebe, išli smo na muzičke prenatalne radionice, a ono na šta ćemo ići sada kada je tu bebac jesu časovi masaže.

Izvor: Blic
Foto: ivanamaksimovic/Instagram

Pogledajte još