Dačić: Čuo sam se sa Šešeljem samo jednom

BEOGRAD, 9. jula 2010. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić negirao je u petak da je sa Vojislavom Šešeljem dogovarao medijske napade na Srpsku naprednu stranku i dodao da je sa liderom radikala kontaktirao samo jednom u proteklih godinu i po dana.

Dačić je novinarima u Palati Srbija rekao da ne zna na koga misli funkcioner SNS Aleksandar Vučić i dodao da je sa Šešeljem razgovarao samo jednom pre nekoliko dana, u trenutku kada je obavljao intervju sa novinarom lista Preš.

On je rekao da, ukoliko mu neko ne veruje, može da traži listinge Šešeljevih ražgovora iz Haškog tribunala.

"Da sam hteo nešto da krijem sigurno ne bih razgovarao (sa Šešeljem) pred takvim novinarom kakav je Sveta Marjanović, jedan od urednika iz Preša, koji ne bi izdržao da ne objavi nešto tako spektakularno", rekao je Dačić.

Dačić je rekao da nikoga ne deli po političkoj pripadnosti, već je komunikacija sa svima neophodna da bi se rešili problemi. Dodao je da je policija dobila obaveštenje da je bezbednost lidera SNS Tomislava Nikolića ugrožena i da će preduzeti sve mere da zaštiti svakoga kome je bezbednost ugrožena.

Pogledajte još