MINA PRESRREĆNA, ALEKSANDRA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić se verili u Zadruzi (VIDEO)

Majka Mine Vrbaški, Ivana, i otac Aleksandre Subotić, Karađorđe, ušli su danas u Zadrugu kako bi se verili, i kao što se očekivalo, njih dve su bile iznenađene.

- Da vas ne bih držao u neizvesnosti, ja ću sada da odem i da dovedem ko ovde treba da dođe - rekao je Milan Milošević.

Ivana je pred ulazak priznala da se ne plaši reakcije svoje ćerke, već da je sreća što će je videti posle dva meseca.

Njihov ulazak u Belu kuću zadrugari su dočekali gromoglasnim aplauzom, Mina se pozdravila srdačno sa majkom, dok je Aleksandra Subotić bila zatečena šta vidi.

Dok je Mina bila srećna što vidi svoju majku Ivanu, Aleksandra nije htela ni da se pozdravi sa njima. Oštro je osudila njihov ulazak i korak na ovo. David je pokušavao da je smiri i kaže joj da treba da bude srećna zbog ljubavi svog oca.

- Ovo je jadno, bedno i fuj. Ne mogu da verujem. Dajte, pa ja nisam debil. Ovo je za mene traumatično iskustvo - rekla je Aleksandra svom ocu Karađorđu.

Aleksandra je odbila da se pozdravi sa Ivanom, dok se Mina veselila i smejala što ih vidi.

- Nek se grade jadnici preko ovoga, boli me ovo! Nek ispadnem ja najgora, briga me. Što ste došli? Da me ponižavate ovde? - pitala je Aleksandra oca.

- Pa valjda treba da se raduješ! - rekao joj je otac.

- Nemam za šta da se radujem! Ovo je sprdancija koju aminuje neko ko se igra sa mnom. Muka mi je od ovih cirkusa, ovo je jadno i bedno, priča da se neko izdigne u rijalitiju jer na drugačiji način ne može. Ovo je za mene traumatično iskustvo. Drago mi je što vidim oca, ali nije mi drag povod. Ja sam potpisala da me ljudi psihički ubijaju, ali ne da mi to radi porodica - rekla je Aleksandra.

- Mi smo se ovde okupili da ozvaničimo i verimo našu ljubav. Ja želim da te verim i krunišem našu ljubav - rekao je Karađorđe i stavio Ivani prsten na ruku.

- Ne znam zašto mi se smejete tako ironično. Neću da pustim ništa. Ja sam mog dečka našla i živela sa njim danima da bih izgradila nešto. Nisam kao ova pokvarenština koja je znala da će ovo da se desi. Mogli ste da se verite napolju, zbog čega dolazite u rijaliti, jeste došli mene da zaje*avate? Ti se veriš na po dva meseca - vikala je Aleksandra.

- Ja se nikad nisam mešao u tvoje ljubavi - odgovorio je Karađorđe svojoj ćerki.

- Ti?! Ti si se mešao u sve. A vi, gospođo, niste upučeni u naš život, nemojte da komentarišete. Ja sam njegova ćerka. Ološi jedni raspali! - urlala je ona.

- Ako ti se ne sviđa, izađi napolje - rekla joj je Ivana.

- Jedini način da budete u kadru je da prodate svoju porodicu, klošarke raspale! - rekla je Aleksandra Mini i Ivani.

Međutim, Ivana i Mina su se smejale, a Karađorđe je sve vreme stajao sa njima i nije prilazio ćerki.

Nakon što ju je Ivana isprovocirala rečima da može da izađe napolje ako joj se ne sviđa ono što vidi, Ivana i Mina nasmejale su joj se u lice kada im je prišla.

- Hajde da nazdravimo, Aleksandra! - provocirala ju je Mina, nakon čega je Aleksandra dohvatila nekoliko stolica i počela da ih baca, a potom je i pala na pod!

- Kako može da mi govori takve stvari, ne mogu da verujem, ko je ona da mi tako kaže?! Isto su mi i tamo radili! Pustite me svi - plakala je Aleksandra i tresla se..

- Prokletnici! Nikad neće biti srećni, ne možete sreću graditi na mojoj muci! Ološi, sve biste prodali za kadar! Je l' ovo rijaliti? Je l' ja sijam?! Klošari! - vikala je Aleksandra u suzama, dok su se Ivana, Mina i Karađorđe smejali.

- Dolazi mi ženturača, gleda me u facu i smeje mi se i maše mi! Ja bih podržala da je nešto normalno, ovo nije normalno. Svaki put kad nešto pokušam da napravim moji mi pokvare - plakala je Aleksandra, a tešili su je i držali David i Lazar.

Izvor: Novosti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.