KONAČNO RAZVOD: Ani puno starateljstvo nad Tarom, Rasta izdvaja pozamašnu svotu za alimentaciju!

Pop zvezda Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta rešili su da stvarno stave tačku na brak, pa su posetili advokata kako bi rešili sva pitanja oko razvoda.

Naime, pevačica i reper su prošle nedelje posetili advokatsku kancelariju Borivoja Borovića i tom prilikom su dogovorili detalje oko razvoda.

- Uspeli su da se dogovore oko sporazumnog razvoda, s tim da će Ani pripasti puno starateljstvo nad maloletnom ćerkicom Tarom - kaže izvor i dodaje:

- Iako se spekulisalo da će podela imovine biti problem, oni su se dogovorili da kuća koju su zajedno izgradili pripadne Tari kada poraste. Ana nije želela ništa od Rastinog novca već samo alimentaciju. Ona nije želela da licitira oko iznosa već je prepustila Rasti da odluči koliko novca želi da da. Kada je on izašao sa predlogom od 2.000 evra mesečno, Ana se nije bunila. Jedini Rastin uslov bio je da viđa ćerkicu Taru kada god poželi i Ana se ni tome nije protivila jer zna koliko dete obožava oca i obrnuto. Oboma im je najvažnije da Tara što bezbolnije prođe kroz ovo i da dobije punu ljubav i pažnju oba roditelja - otkriva izvor.

Kako se dalje navodi, jedan od okidača za prekid bračne zajednice je bilo Anino saznanje da Rasta ima stan na Vračaru u kojem trenutno živi, a, sa druge strane, reperu je dozlogrdilo da on i njegova žena budu konstantno na meti paparaca. Ana je stopirala karijeru zbog Raste, ali ponovo kreće da snima pesme, ali i rijaliti, samo je neizvesno koja televizija će dati pevačici 300.000 evra koliko traži za prava na emitovanje ovog šou programa.

- Ana mnogo radi na sebi, počela je da vežba, a i ishranu je korigovala u potpunosti. Još uvek nije krenula da snima pesme, ali i to je u planu. Njoj je bitno da finansijski ne zavisi od Raste već da sama zarađuje novac, u čemu će joj pomoći brat Marko, koji je i dalje Rastin menadžer jer mu je unapred zakazao nastupe za narednu godinu, pa saradnju ne žele da prekidaju - zaključuje izvor nedeljnika "Svet".

Izvor: Svet
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.