KARAĐORĐE JE PRODAO NAŠU ĆERKU! Ljuba Pantović ogorčena: Ceri se kao ker pored žene koja vređa Aleksandru!

U početku je učesnica "Zadruge" Aleksandra Subotić pokušala da se kontroliše i da ne pravi dramu, ali nije mogla dugo da se suzdrži. Kada su joj Mina i Ivana Vrbaški uputile uvrede, Subotićeva je počela da urla na njih, pa su je David Dragojević i nekoliko momaka iz obezbeđenja jedva smirili. Aleksandrina majka Ljuba Pantović kaže da je iznenađena ćerkinom reakcijom i histerijom, ali da je donekle i razume.

- Uopšte nije trebalo onako da reaguje, mada razumem sve posle momenta kad ju je ta N. N. žena izvređala. To dvoje "verenih" bi sve uradilo za kadar i članak, pa me ne čudi onaj cirkus. Zivkaju novinare za svaki korak, još samo da vidimo i da li se drže za ruke dok piške i to je to. U njihovim godinama, ono je teška blamaža - kaže Ljuba i dodaje da je saglasna s Aleksandrom u tome da joj otac uništava život.

- Ona konstantno menja priče i to ne valja. Istina je da joj je uništavao život, i njoj i meni i mojoj drugoj ćerki. Uvek je bio pi*ka koja je prodavala najbliže, a uvlačio se u dupeta naših neprijatelja zbog straha za svoju guzicu. Bio i ostao pi*ka. Onako da se ceri i stoji kao ker pored N. N. žene koja mu je izvređala ćerku?! Fuj, ameba obična - priča ogorčeno Pantovićeva.

Bodi-bilderka napominje da bi rado zaštitila svoju naslednicu da je trenutno u mogućnosti.

- Naravno da imam potrebu za tim i uvek ću gledati da joj pomognem. Problem s njom je što često izvrće stvari i po potrebi menja priče. Već su svi shvatili da sam uvek u pravu i da ne pričam bezveze, i eto, Aleksandrin otac klošar je sam pokazao da je sve istina što sam pričala za njega. Aleksandra je pogrešila s onakvom reakcijom. Trebalo je da ostane dama i kaže: "Ne podržavam vašu vezu i srećno vam bilo. Našla vreća zakrpu" i da se okrene i ode, a ne da pravi onakav nepotrebni haos. Da sam ja na njenom mestu, umrla bih od smeha gledajući lošu glumu jednog pokojnika i neke N. N. žene u predstavi "Mi se volimo za kadar i članak u novinama" - smatra Ljuba.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ljuba_champion/Instagram

Pogledajte još