INTESA INVEST MASTERCLASS: Kulinarski spektakl Antonele Riči u Beogradu, gost večeri NASA astronaut

Banca Intesa je u saradnji sa matičnom gupacijom Intesa Sanpaolo, a povodom osnivanja Društva za upravljanje investicionim fondovima Intesa Invest organizovala Masterclass, stručni skup za svoje klijente. Događaj je okupio eminentne evropske finansijske eksperte koji su kroz panel diskusiju podelili svoje stavove o privrednim i finansijskim kretanjima deset godina nakon izbijanja svetske ekonomske krize, kao i o perspektivi i izazovima u investiranju.

Specijalni gost večeri, poznati italijanski astronaut i pilot, član Evropske svemirske agencije i veteran NASA svemirske misije, Mauricio Keli (Maurizio Cheli) govorio je o prevazilaženju sopstvenih granica i značaju iskoraka iz zone komfora, koji je neophodan ne samo za razvoj pojedinca, već i za prosperitet celog društva.

Veče je završeno spektakularnim kulinarskim šou nastupom koji je za okupljene priredila Antonela Riči (Antonella Ricci) čuveni šef italijanskog restorana "Al Fornelo da Riči" (Al Fornello da Ricci) koji nosi Mišlenovu (Michelin) zvezdicu. Pored ličnih asistenata koji su za ovu priliku došli specijalno iz Italije, šefu Riči je podršku pružio i poznati domaći kuvar i influenser, Slobodan Stefanović, poznatiji kao Mister Kičn (Mr. Kitchen) koji je okupljene vodio kroz ovaj gastronomski spektakl.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još