Danas se završava Egzit, na glavnoj bini Fejt nou mor

NOVI SAD, 11. jula 2010. (Beta) - Završnog dana Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu u nedelju ponoć na glavnoj bini nastupiće američki bend Fejt nou mor (Faith no more), a odmah nakon njih i popularni di džej sastav Kemikal bradrs (The Ćemical Brothers).

Na istoj bini u 19.30 časova sviraće slovenački bend Elvis Džekson (Jackson), zatim sledi Pendulum, a nešto kasnije ujutru publiku će zabavljati Forin begrs (Foreign Beggars) iz Velike Britanije.

Fjužn bina ugostiće večeras tri benda iz Hrvatske i to Kemikal vudu (Ćemical Voodoo), Atentat i Bambi molesters, a pored njih nastupiće i bend Bonaparte i Jamajka (Jamaica) iz Francuske. Poslednji nastup na Fjužn bini za ovu godinu imaće novosadski oi pank bend Ritam nereda.

U Dens areni će u 3.15 časova nastupiti Kristal kestls (Crystal Castles) iz Velike Britanije koji su poslednje večeri festivala najveće zvezde ove bine. Publiku će zabavljati i di džej Mehdi, Bizi pi (Busy P), Sebastian i Ej trek (A Track), a od 7.30 časova za kraj festivala svi di džejevi puštaće muziku zajedno.

Egzit festival počeo je 8. jula, a završava se danas 11. jula. Za četiri dana na 20 bina nastupiće više od 600 izvođača, a očekuje se da festival poseti oko 40.000 ljudi dnevno.

Pogledajte još