IMAŠ MUŽA, ŠVALERA I DEČKA: Luna raskrinkala Draganu Mitar (VIDEO)

Veliki šef je u toku dana poslao pismo kako bi obavestio zadrugare da je vreme da se razjasne sve situacije koje su prouzrokovale teške konflikte i rasprave, a koje do kraja nisu definisane.

Tako je Luna Đogani ušla u žestoku raspravu kada je za stolom, pred svim zadrugarima, priznala da je osetila ljubomoru od strane Dragane Mitar, a sve zbog Marka Miljkovića koji se Đoganijevoj i te kako dopao, zbog čega sve više vremena provodi sa njim.

- Ja ne pravim iste greške, opusti se, molim te - rekla je Dragana. Pravi se svetica, a znaju svi da nije. Volim poštene i moralne što mi pridikuju. Ti takve greške praviš spolja. Ti si asocijalna i negativna si, ti nikome nisi pružila priliku da popričate. Zato si me i nominovala, zbog Marka. Ti imaš problema u svom braku i sa svojim mužem, jer ti on ne pridaje mnogo pažnje. Imaš i muža i švalera i još jednog dečka i ko zna šta još. Ja sam samo rekla da osećam ljubomoru sa tvoje strane! Rekla si mu da ćeš da mu lupiš šamar, jer je ležao pored mene, to sam čula - rekla je Luna.

- Ajde isperi se, imaš vremena do juna. To nije tačno, nećeš ti meni da određuješ neke stvari, ne možeš ti da me nerviraš ovde - rekla je Dragana.

Zadrugarke su se opasno sukobile, a Luna je bila otvorena i bez dlake na jeziku kao nikada do sada.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.