NIJE VIŠE U CENTRU ZBIVANJA, NA POVRŠINU IZLAZE NJENE SLABOSTI: Zadrugarke se okupile i oplele po Luni Đogani! (VIDEO)

U današnjeg sastanka koji je za cilj imao razrešavanje svih mogućih konflikata i nesporazuma u proteklih nekoliko dana došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Dragane Mitar.

Naime, Đoganijeva je osula paljbu po njoj, pa je u pitanje dovela i njen moral, što niko od ukućana nije komentarisao u tom trenutku. Međutim, Nataša Moskva, Rebeka Popović i Dragana Mitar odmah posle sastanka komentarisale su Lunine reči i tom prilikom o njoj otkrili do sada nepoznate informacije.

- Nije više u centru zbivanja i zato isplivavaju njene slabosti. Sad se vrši presing da ona pokaže svima da nije samo ona ta Luna, ima ih više - rekla je Rebeka.

- Ona i ja smo imale par situacije i ne mogu da kažem, kad mi je bilo teško branila me i bila je tu za mene. Meni je najviše zasmetalo to što je rekla da si ti radila spolja sve što je ona unutra - rekla je Nataša.

- Ja bih išla odavde, meni je mesec dana puna kapa, verujte mi! Vi niste čule kad je ona tražila čašu, on (Marko Miljković) kaže da je dao Dragani. I jesam li ja uticala na to što on uvek meni da sve? Ja sam sa njim sedela juče i rekla sam mu baš da ona mene ne simpatiše - rekla je Dragana.

Moskva je odlučila da otvori dušu, pa je bez dlake na jeziku ispričala jednu situaciju koja se desila između nje, Marka Miljkovića i Lune.

- Ona je svima nama stavljala do znanja da nikad ništa neće biti među njima. I sad ispada - mi nju pljujemo, a mi samo konstatujemo. Ona je meni pomagala i ja neću govoriti ništa ružno, ali baš ću pričati sa njom. Sinoć ja idem u garderober, ona i Marko stoje i zaustavim se. I ona kaže njemu da je on nešto... U smislu da ju je zapustio. Marko je meni pre par nedelja rekao da mu je Luna broj jedan - rekla je Moskva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.