Radni doručak: Radno zakonodavstvo u Srbiji i Sloveniji

Slovenački poslovni klub organizovao je Radni sastanak na kome je ugostio predstavnike Ministarstva za rad i socijalna pitanja Republike Slovenije i Republike Srbije. Gospođa Danijela Fišakov, predsednica Slovenačkog poslovnog kluba, kao domaćin skupa obratila se prisutnim članovima i gostima. Ispred Ministarstva za rad i socijalna pitanja Republike Slovenije prisutnima se obratila gospođa Ksenija Klampfer, Ministarka za rad i socijalna pitanja, koja je govorila o radnom zakonodavstvu u Sloveniji.

Ispred Ministarstva za rad Republike Srbije prisutnima su se obratili gospodin Svetozar Aleksov, državni sekretar i gospođa Snežana Bogdanović, viši savetnik i načelnik odseka za normativne poslove koji su govorili o radnom zakonodavstvu u Srbiji.

Na uvek aktuelnu temu, prisutni članovi Slovenačkog poslovnog kluba imali su mnogobrojna pitanja za naše goste. Koje su to ključne informacije u vezi sa sporazumom o zapošljavanju srpskih građana u Sloveniji, prisutnima su detaljnije objasnili gospodin Grega Malec, vođa sektora za radne migracije iz Ministarstva Republike Slovenije i predstavnici Ministarstva Republike Srbije.

Posle zvaničnog dela, predstavnici Ministarstava, Ambasade Republike Slovenije u Srbiji i članovi Slovenačkog poslovnog kluba nastavili su diskusiju u prijatnoj atmosferi IN hotela koji je ujedno i član Slovenačkog poslovnog kluba.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još