SNIMANJE SPOTA PALO U DRUGI PLAN! Kaća Grujić opljačkana u Parizu: Lopovi joj ukrali skupocenu torbu i nekoliko hiljada evra!

Pevačica Katarina Grujić nedavni boravak u Parizu zbog snimanja spota pamtiće po neprijatnosti koju je doživela zbog krađe skupocene torbe i nekoliko hiljada evra. Naime, ona je tamo boravila nekoliko dana da bi ekranizovala duet sa Šakom Polumentom.

- Kaća i Šako Polumenta su otputovali u grad svetlosti kako bi ekranizovali svoj novi duet koji su nedavno snimili. Sve je bilo bajkovito do momenta kada je na setu primetila da joj nema skupocene torbe. Najpre je pomislila da je neko iz tima, pomerio, ali kada smo joj rekli da nismo, nastao je haos. „Guči“ torba, koja je, kasnije se ispostavilo, ukradena, košta nekoliko hiljada evra, a u torbi je bio novčanik s oko 3.000 evra, šminkom i poklonima koje je u Francuskoj pazarila za svoje prijatelje i dečka - ispričao je izvor blizak pevačici, koji je bio u Parizu s njom.

Međutim, Kaćine putne isprave i avionska karta bile su u sefu hotela, te je bez problema mogla da se vrati kući.

- Da je pasoš bio u torbi, ne daj bože, morali bismo u Ambasadu, pa u policiju... Ko zna kako bi se sve završilo i ko zna kada bismo mogli da se vratimo - dodaje izvor.

Pevač Šako Polumenta se, navodno, ponudio da Kaći nadoknadi štetu jer mu je bilo mnogo krivo zbog svega, ali budući da on nije kriv zbog situacije koja ju je zadesila, Kaća je to kategorično odbila. Kako je rekla, materijalne stvari će se nadoknaditi, ali ju je zabolelo što je torbu kao poklon dobila od dečka, pa je za istu bila emotivno vezana. Takođe, zabolelo ju je što je neko usred bela dana, u jednoj metropoli, tako nešto mogao da uradi.

- Tačno je da sam pokradena u Francuskoj. Tako lep događaj, kakav je snimanje spota, za trenutak je pao u drugi plan. Da torba nije poklon, ne bi me ni najmanje zabolelo, jer se zbog materijalnih stvari ne vredi nervirati. Ali, dobro, šta je, tu je - rekla je Kaća Grujić i dodala da je ovaj nemili događaj neće sprečiti da opet otputuje u Grad svetlosti.

- U petak opet putujem u Pariz, gde ću nastupati i unapred se radujem tome - kaže Kaća.

Izvor: Alo!
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još