TEODORA DŽEHVEROVIĆ ISKRENO O ODNOSU SA LUNOM ĐOGANI: Ne dozvoljavam da neko preko mojih leđa pravi od sebe žrtvu

Teodora Džehverović nedavno je gostovala u rijalitiju "Zadruga" na opšte oduševljenje učesnika, a njena vesela pesma dovela je njihovo raspoloženje do usijanja.

Međutim, Luna Đogani u prvi mah pomislila je da Teodora ne želi da se pozdravi sa njom, te se svo veče žalila zadrugarima na nju.

Iako su na kraju večeri nekadašnje dobre prijateljice rešile nesporazum, Luna ne prestaje da prepričava zadrugarima taj događaj u negativnom kontekstu.

Tim povodom teodora je rešila da se oglasi na Instagramu i stavi tačku na tu priču.

- E, ovako. Ovo nije pravdanje bilo kome, već samo moje objašnjenje na situaciju, jer ne želim da ostanem nedorečena, a da "vi" pravite priče u svojoj glavi kako vam odgovara. "Zadruga 1" je za mene odavno završena. Onog trenutka kada sam izašla na ta vrata, pamtim samo lepe stvari. Moja namera nije bila da bilo koga uvredim ili još gore ponizim. To nije u mom stilu, jer vrlo dobro znate kakav sam ja čovek. Luna i ja rešile smo sve što je bilo i onog trenutka kada je trebalo da uđe u "Zadrugu 2" javno sam joj poželela sreću. Zašto bih ja posle toga nekome okrenula leđa? Kao što ste mogli da primetite, bila sam jako uzbuđena i prosto nisam ni videla ko je sve oko mene. Naravno, morala sam da počnem da pevam, ali sam rekla da ću se kasnije pozdraviti sa svima. Ona je išla na svoju stranu i okretala glavu, tako da kasnije nisam ni mogla da joj priđem. Kada je došla na binu, ja sam joj prišla i objasnila da ne postoji nikakav problem i da ne želim da bilo ko misli da je iskuliran od strane mene. Ne volim nepravdu i neću dozvoliti da neko preko mojih leđa pravi žrtvu od sebe. Ako je neko bio tu za nju, jeste bila Teodora Džehverović. Hvala na razumevanju - napisala je između ostalog pevačica.

Foto: teodoradzehverovic/Instagram-Printscreen

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: teodoradzehverovic/Instagram-Printscreen

Pogledajte još