ON JE PUKAO KAO LAJSNA, OBRUKAO SE ZA SVE PARE: Jasmina Čolak prokomentarisala Banetove lažne suze (VIDEO)

Bane Čolak nedavno je bio u centru pažnje zbog skandaloznog snimka na kojem pokušava pljuvačkom da lažira suze kako bi se njegova devojka Zerina Hećo sažalila na njega.

Banetova majka, Jasmina, je rešila da progovori o tome i prokomentariše celu situaciju.

- On to sigurno nije uradio da bi sebe promovisao. Nije jedini čovek koji je tamo lažno lagao. Verujem u njegove iskrene emocije prema Zerini. Razumem ga, postoje ljudi koji žele da zaplaču ali nemaju suza. To se njemu desilo. On zna da se osramotio, danas se više puta izvinjavao i meni i porodici našoj. Uvek se tako sramoti, ja sam potresena. Ja bih volela da su te emocije uzajamne, ali nisu, posle toliko meseci ja vidim da nisu. On nije mogao da se rasplače tog trenutka, ali znam svog sina i bilo mu je mnogo teško u tom trenutku. Šta ćemo, zaljubio se, pukao kao lajsna. Ona njega ne voli od starta. On nju da. Ja ću biti presrećna ako ona zavoli njega, ali to se neće desiti. Garantujem - rekla je Jasmina i dodala:

- Svo okruženje oko mene vidi da ona njega ne voli, od prolaznika do rodbine se i dalje slažu sa onim što sam ja rekla u razgovoru i kada sam bila u Zadruzi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Offiicial-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.