NAJJAČA JE ZABRANJENA LJUBAV: Toma priznao da gaji emocije prema Luni, ona mu pred svima odbrusila (VIDEO)

Zadrugarima je pušten snimak na kojem Tomislav Panić priznaje da ima emocije prema Luni Đogani, zbog čega su svi ostali u šoku.

Toma je u zalagaonici priznao da mu se Luna dopada, kada je dao svoju pesmu napisanu za nju, za koju je dobio 500 dinara. Nije mu bilo nimalo prijatno dok su svi gledali snimak, a Luna se pobunila i nije joj se svidelo to što Panić ima emocije prema njoj.

- To traje već neko vreme. Ne znam da li ću izneti ime, iz razloga što je osuđuju... Radi se o Luni. Nikad joj to nisam naglašavao, valjda je najjača ljubav ona zabranjena - priznao je Toma koji je sve vreme kasnije ćutao.

- Ja bih ovo nazvala pro*eravanje! Presmešno mi je... Hoće još neki da kaže da mu se ja sviđam i da mi piše pesme? Nije mi drago. Nisam nikada primetila sa Tomine strane neke emocije, mislim da je to neka fora. Da koristiš emocije da bi dobio pare u zalagaonici - rekla je vidno uznemirena Luna, a zatim nastavila:

- Neprijatno mi je što spavam pored čoveka uopšte. Nisam znala da me gleda tako, da sam znala ne bih nikad to uradila. Ne prija mi to, meni se on ne sviđa, ne gledam ga na takav način. Ne prija mi da spavam pored čoveka koji gaji neke emocije prema meni. Noćima ja spavam, on gleda u plafon, meni neprijatno... Zabranila sam mu da me gleda - dodala je.

- Ne pi*aj se po njemu kao da je manijak! Čovek je pristojan! Dečko je iskren, a ti se pi*aš po njemu. Umesto da kažeš: "Hvala, nisam zainteresovana" - dobacio joj je Miki.

- Baš zato nisam hteo ništa da radim, da ne bih ispao budala. Tako da neću ništa ni da kažem. Nisam imao smelosti da kažem to za stolom - rekao je Toma, a Luna je bila ironična i pitala da li je još neko zaljubljen u nju.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.