NEKA ČEKA VELJKO! Ceca Ražnatović o veridbi sina: Rano je da postanem baka!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović još sumira utiske i emocije sa veridbe svog sina Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić. Dok se i dalje spekuliše o detaljima prosidbe i o tome koliko je koštao verenički prsten buduće Cecine snajke, pevačica kaže da je to bio veoma emotivan trenutak za nju i da ne postoji ništa lepše nego prisustvovati ovakvom činu dvoje mladih koji se vole.

- Smatram da je lep momenat kada dvoje ljudi žele da na neki način krunišu svoju ljubav. Meni kao majci je to bio veoma emotivan trenutak, jer ispred sebe vidite vaše dete kako prosi devojku koju voli. Nisam pustila suze, to čuvam za venčanje svoje dece. Kada je bila veridba svi članovi porodice su to skrivali od mene, najbolji Veljkov saveznik u tome bila mu je sestra Anastasija koja je zajedno sa njim osmislila kako će sve izgledati. Otišao je na večeru sa Bogdanom i iznenadio ju je. Potom me je pozvao i saopštio da je zaprosio Bogdanu Čestitala sam im i izbljubila ih čim su stigli kući. Uveče, dok sam čitala portale, smejala sam se na sav glas kako je sve izveo u tajnosti - kaže Ceca.

Kada Veljko i Bogdana planiraju venčanje?

- Rano je da pričamo o svadbi, svakako ću podržati sina u takvoj odluci. Prema njegovim rečima, nema zasada to u planu, a kada bude došao momenat biću najsrećnija majka na svetu. Oni će u januaru proslaviti godinu dana veze, tako da za venčanje ima vremena.

Odlično se slažete sa budućom snajkom, po čemu je posebna?

- Veoma je vredna, kulturna i vaspitana. Danas su te osobine veoma retke kod ljudi, nekako su potcenjene. Bogdana je iz divne porodice, roditelji su je od malih nogu naučili svim vrednostima koje mogu da se ponesu iz kuće.

Kakva ćete svekrva biti?

- Jednog dana, kada dođe taj trenutak, trudiću se da ne budem previše stroga, već ću im prepustiti da sami donose odluke. Uvek će imati moju podršku, a verujem da odlično mogu da vode svoj život bez bilo čije pomoći.

Priželjkujete li da uskoro postanete baka?

- Što se mene tiče, to može da sačeka još nekoliko godina. Polako, sve treba da dođe u svoje vreme. Rano je da budem baka, sada sam u najboljim godinama. Žene mojih godina počinju da žive tek sada, kada su im deca porasla i kada su ostvarene u svim segmentima života. Moje vreme tek dolazi (smeh).

Izvor: Novosti
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još