U RIJALITI SAM UŠLA DA SPASEM BRAK: Goca Tržan se prisetila učešća u "Survivoru"

Pevačica Goca Tržan otvorila je svoj Jutjub kanal na kome sa svojim pratiocima deli svoja životna iskustva, ali i savete za mnoge životne sfere.

U najnovijem videu do detalja se prisetila rijalitija "Survivor", u kome je učestvovala 2010. godine.

- Bilo mi je mnogo teško da se oprostim od deteta i od svog prvog muža. Bila sam prilično potresena - prisetila se Goca.

- Kad smo stigli na Filipine, dobili smo svoje rančeve, u kojima je bilo tri kupaća kostima, dve majice s kratkim rukavima, dva šortsa, neke papuče za pesak, dva para japanki, jedne vojničke čizme, jedne obične patike i jedne patike za vodu i kabanicu. Imali smo dozvolu da ponesemo nešto lično što nama znači, a nema nikakvu upotrebnu vrednost. Ja sam ponela neki zlatni lančić, na kome su bili Lenini privesci - otkrila je pevačica.

- Jedan od najinteresantnijih delova tog putovanja bio je kad se svim ženama pripiškilo. Oni su nam rekli: "Eno vam tamo iza one zgrade". Onda se nas sedam žena, uključujući Vesnu Zmijanac i mene, skinulo i selo. Da ne mislite da je to tretman od pet zvezdica. Nije. Nema pet zvezdica, piškiš iza kuće neke. Kreveti su nam bili sklepani od polutki bambusa sa sve ukucanim ekserima. Gamiže po nama sve i svašta, kojekakve bube. Nema četkice za zube, nema sapuna, nema ogledala, nema parfema, nema ničega i nema hrane - pričala je Goca.

- Za 32 dana sam smršala sigurno 12 kilograma. Bilo je baš neverovatnih iskustava. Najteži trenuci su mi bili kada sam mislila na svoju porodicu, na svoje dete. Dok sam bila u "Survivoru" razmišljala sam o svom odnosu sa svojim tadašnjim suprugom i napisala sam mu da treba da prestanemo da se svađamo. "Survivor" me je naučio tome da je život prekratak da bi ga potrošio na nepotrebne svađe i rasprave. Ja nisam na "Survivoru" odlučila da ću se razvesti, naprotiv. Ja sam tamo odlučila da ću pokušati sve da spasem svoj brak i svoju vezu. Međutim, dočekalo me je ozbiljno i grozno otrežnjenje kada sam se vratila, a to je da čovek o kome sam ja razmišljala na ostrvu nije taj čovek. Moj razvod se nije desio zbog "Survivora" nego zbog toga što su mi se srušile kockice i kula od karata - završila je pevačica.

Izvor: Alo!
Foto: gocatrzan/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.