RASKINULA VERIDBU SA USPEŠNIM BIZNISMENOM! Nina Badrić: Ponovo sam slobodna žena!

Krajem leta izgledalo je kao da su u ljubavnom životu Nine Badrić (45) nastupile izvesne promene. Naime, sve češće se u javnosti pojavljivala sama, na nastupe je stizala bez pratnje verenika, a i s lakoćom je prihvatila angažman u žiriju muzičkog TV takmičenja "Zvezde", koji se nedeljama snimao u Beogradu. U pauzama snimanja vraćala bi se na nekoliko dana u Zagreb, ali ne u stan Tina Brale (51), s kojim je poslednjih godinu dana bila u ozbiljnoj vezi, već u svoj.

Kao što su tiho, daleko od kamera uživali u svojoj ljubavi, biznismen rodom iz Livna i jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica u tišini su se i razišli. Pogled na Ninine ruke dok je držala mikrofon na pozornici zagrebačke Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog otkrio je da ona više ne nosi prsten od belog zlata s povećim dijamantom koji joj je Bralo poklonio na romantičnom putovanju na Maldive krajem prošle godine. Njihovi prijatelji i poznanici taj prsten su doživljavali kao dokaz spremnosti para na novi korak u životu, jer oboje iza sebe imaju brakove, dobro su situirani i u zreloj su dobi. Ali umesto iščekivanog venčanja usledio je razlaz.

Da, tačno je, više ne nosim verenički prsten. Slobodna sam žena i radujem se svakom novom danu – potvrdila nam je Nina Badrić nakon emotivnog nastupa i najavila izlazak novog albuma u decembru, nasmejana i opuštena kao da iza nje nije ljubavni brodolom.

Izvor: Gloria.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.