KAKVI DUGOVI I KOKAINSKE KRIZE?! Lazićev otac progovorio o sinovljevom stanju: Naravno da Darko ima psihičke padove!

Poslednjih dana, u etar su puštane brojne informacije vezano za zdravstveno stanje Darka Lazića.

Između ostalog bilo je govora i o kokainskoj krizi u kojoj se navodno Darko nalazi, te da ga lekari u isto vreme skidaju i sa droge, a da zbog toga trpi teške bolove.

Pisalo se i o tome da Darko duguje novac zelenašima, koji su navodno krenuli da uteruju dugove i da maltretiraju njegovu bivšu suprugu Anu Sević, porodicu, koja je navodno zbog troškova pevačevog lečenja na ivici egzistencije.

Govorilo se i o tome da je pevač zbog svega toga u teškom psihičkom stanju, a čak i da je jedan diler pokušao da uđe u KBC Zemun i doturi mu kokain.

Povodom svega toga oglasio se otac Darka Lazića. Bio je bio kratak, ali jasan:

- O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete - bio je iskren Milan Lazić.

Izvor: Espreso.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.