ŽELI DA ZARADI DŽEPARAC ZA LETOVANJE: Aleksej Bjelogrlić zaigrao u očevoj seriji "Žigosani u reketu"

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo je tatinim stopama i zaigrao u seriji "Žigosani u reketu", čiji je kreator upravo slavni glumac i reditelj.

Da krv nije voda, govori i činjenica da se osamnaestogodišnji Aleksej pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac, kada se na početku karijere našao u ulozi Slobodana Popadića Bobe u "Boljem životu", gde igra nestašnog učenika.

- Aleksej je u "Žigosanima" dobio malu, ali upečatljivu ulogu učenika koji šmekerski prkosi profesorki, a kako su se i glumci nasmejali na setu, verovatno je i na publiku ostavio utisak. On je još mlad momak i pun entuzijazma, pa ga je Dragan uposlio jer je izrazio želju da sam zaradi novac za letovanje. Mali Bjela je tokom celog leta vredno pomagao ekipi kako bi zaradio džeparac - ispričao je jedan od izvora iz ekipe serije.

Ali, to nije sve. Aleksej je dosta radio i iza kamere kad je reč o produkciji, koja ga zapravo najviše i zanima.

- Draganovog naslednika ne interesuje toliko gluma, već produkcija. Međutim, dečko je ambiciozan i želi da iskoristi znanje svog oca i upije od svega što može kad je reč filmskom svetu - dodaje izvor.

Aleksej je već igrao u filmovima Dragana Bjelogrlića, u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku ovog Bjelinog režiserskog prvenca pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler. Aleksej se oprobao kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", koji je režirao njegov otac povodom 70 godina postojanja fudbalskog kluba "Partizan". Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Foto: PrintScreen

Izvor: Kurir
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.