DARA BUBAMARA: Vlado Georgijev je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit

Pevačica Dara Bubamara i njen kolega Vlado Georgiev nedavno su započeli "rat" u medijima, kada je folkerka rekla da je ona zaslužna za početak njegove karijere, jer joj je Barba tokom devedesetih radio jednu pesmu, da bi potom on poručio Radojki putem društvenih mreža da je "malo, bezobrzano prase".

Sada je Dara Bubamara rešila da se osvrne na sukob sa Georgievim, a kao i uvek bila je bez dlake na jeziku.

- Vlado je bio radnik u studiju Marka Kona kada sam ja njemu dozvolila da mi uradi jednu pesmu. Kasnije se on, kao, stideo te pesme. Ja ga onda spustim na zemlju i kažem: "Brate, jel se sećaš kad si mi radio pesmu, kad sam ti dozvolila da budeš pored mene?" Od tada je počela mržnja s njegove strane - započela je pevačica za "Svet", pa nastavila u svom stilu.

- Ja samo ne znam odakle mu smelost da komentariše ženu kao što sam ja jer ja toliko radim na svojoj karijeri, u trendu sam i broj jedan… Vlado je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit. To je žalosno, pogotovo je jadno da jedan Crnogorac tako pljuje ženu. Crnogorci su divni ljudi, muškarci su pravi džentlmeni, i kod njih se uvek osećam divno, a ovaj alkos ih bruka - dodala je Dara.

- Shvatiću to kao njegovo nezadovoljstvo u životu i potrebu da se zakači za mene pošto sam ja popularna. Samo ne znam odakle smelosti tom alkoholičaru da me uzima u usta - zaključila je.

Izvor: Blic
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još