VIKI MILJKOVIĆ O STANJU NA MUZIČKOJ SCENI: Aleksandra Radović može da mi peva prateće vokale

Kao članica žirija “Zvezda Granda” u svom jatu će rado prihvatiti takmičare koji pevaju pop muziku. Ali kada je upitana da li joj smeta što mnogi pop izvođači nisu baš ljubitelji folka, Viki Miljković je iskreno rekla:

- Muziku delim na dobru i lošu. I niko od nas ne može da se deklariše za neki žanr ili neku vrstu. U svakom žanru postoji i dobrih i loših momenata. I u našoj branši ima fenomenalnih pevača i svirača, kao i u pop branši. Ali kiča i šunda ima i u popu, roku i kod nas - kaže pevačica.

Viki je mišljenja da je u današnje vreme tanka linija između popa i folka jer se žanrovi mešaju pa nema oštre podele.

- Sve je to sada pomešano. Naravno da postoji podela, ali ne u smislu da se ne podržamo, da ne slušamo jedni druge. Kada postoji neko ko je kvalitetan, odličan vokalni solista, onda naravno da se on sluša. Postoji granica, ali nikada nije bila tanja između popa i folka nego sada - naglašava Viki, koja je bila na koncertu pop pevačice Aleksandre Radović.

Miljkovićeva otkriva da ona i Aleksandra do sada nisu sarađivale, ali to ne znači da neće. Viki bi želela da Aleksandra radi za nju u bliskoj budućnosti.

- Nisam imala tu privilegiju i sreću da mi ona do sada peva prateće vokale. Žao mi je zbog toga - kaže Viki kojoj su prateće vokale pevale pop zvezde.

- Ivana Peters i Leontina su mi pevale. Njih dve su izvrsni izvođači - kaže pevačica i smatra da bi Radovićeva bila odličan član žirija u "Grandu“.

- Što da ne. Ona je kompetentna i po svom pevačkom radu, a uz to je i rečita. Bila bi stroga - smatra Viki Miljković.

Izvor: Blic
Foto: viki_miljkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.