TAJNE ŽENSKE ŽELJE: Šta od ljubavi očekuju horoskopski znaci?

Dame su nedokučiva i tajanstvena bića te je veoma teško prozreti ih i shvatiti o čemu sanjare i maštaju. U nastavku pročitajte koje su to skrivene želje svakog horoskopskog znaka kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Ovan žene su naivne do te mere da one mogu imati previše poverenja. Ali, one dobijaju sve što požele, jer su mlade u srcu i uživaju u avanturama na svakom koraku, tako da je svaka zajednica sa ženom u znaku Ovna vrlo stimulativna. Voleti ženu Ovna mogu samo snažni muškarci koji znaju da odgovore agresivnoj prirodi ovog znaka. Ovan žena je nezavisna i konkurentna.

Bik

Bikovi žene skrivaju svoja osećanja sve dok ne odluče da pokažu ko su. Kada volite ženu rođenu u znaku Bika važno je da zapamtite da njima treba vremena. One žive za stabilnost, tako da morate biti tu za duge staze.

Blizanci

Blizanci devojke su uvek u pokretu i žele da ih stalno pokrećete. One su radoznale. Voleti ženu u znaku Blizanaca podrazumeva da budete u stanju da održite korak sa njom, pratiti je u stopu inače će njoj sve brzo dosaditi.

Rak

Rak žena je obično hodajuća kontradikcija - srdačna i hladna. Ona odiše jakim držanjem, ali jr meka kao svila u svojoj unutrašnjoj strani. Dakle, kada volite devojku rođenu u znaku Rak važno je da znate da "oljuštite" te slojeve. Kada vas ona konačno pusti u svoj svet shvatićete da, iako su njena osećanja promenljiva, ona naglašava ljubav i romantiku pre svega.

Lav

Žena rođena u znaku Lav je harizmatična i prolazi kroz život sa zavidnim smislom za humor. Ona daje sve za svoj odnos. Kada se zaljubite u devojku rođenu u znaku Lav ona će biti najodanija devojka koju ste ikada imali. Ukoliko slomite njeno poverenje, kada vas napusti nikada se neće vratiti.

Devica

Device devojke su brižne i empatične, ali mogu biti malo nezgodne. One nikada neće postati cinične, bez obzira na to koliko puta slomite njihovo srce. One uvek počinju odnose ispočetka i ne dozvoljavaju dosadašnjim iskustvima da pomute njihove presude.

Vaga

Vage često fokusiraju mnogo svoje energije na pronalaženje ljubavi. One imaju otvoren stav prema spoljnom svetu, često kriju kako se zaista osećaju posle životnih razočarenja. Kada volite Vagu, važno je zapamtiti da one imaju velika očekivanja, a ako ih ne ispunjavate, one mogu postati povučene.

Škorpija

Škorpije su stare duše, i kaže se da su jedan od najmoćnijih znakova. One su veoma strastvene, tako da je svaka zajednica sa Škorpijom intenzivna i dramatična. Kada volite Škorpiju morate joj dopustiti da kontroliše stvari. One imaju tendenciju da skrivaju svoja prava osećanja.

Strelac

Strelčevi su najoptimističniji od svih znakova. One žive za avanturu i slobodnog su duha. Teško je vezati Strelca devojku, jer ona ima stalnu potrebu da istražuje. Ako uspete da uskladite želje možete postati ravnopravan partner u vožnji svog života.

Jarac

Jarčevi žene su strpljive i ambiciozne. Oni imaju tendenciju da rade iznad svega u životu, i treba da nauče kako da izbalansiraju posao i ljubav. Jarčevi ne vole prolazne odnose i uložiće mnogo da budu sigurne da njihova veza ide na duge staze.

Vodolija

Vodolije su jedinstvene, brzi mislioci koji koriste svoju ekscentričnu taktiku kroz život. One provode mnogo vremena u svom umu, često se povuku iz odnosa ako nisu shvaćene. Kada je reč o ljubavi prema Vodolijama, važno je da joj partner omogući da bude nezavisna.

Riba

Ribe su tajanstvene i osetljive. One provode veći deo svog života birajući... Uglavnom između dve staze. One imaju tendenciju da žive u fantaziji i vide stvari kako žele da ih vide, pre nego kao što zaista jesu. Kada je reč o ljubavi devojke u znaku Ribe, važno je da je podržite u svim njenim nastojanjima, ma koliko beskorisni mogu biti. Potrebno je da budete osetljivi i romantični. Ribe devojka će vas naučiti šta je ljubav kao nijedan drugi znak, sve dok joj uzvraćate ljubav.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još