PRE BIH OTIŠAO U NEKU FABRIKU DA RADIM: Slobodan Radanović o ulasku u "Zadrugu 2" i o odnosu sa Kijom i Lunom

Slobodan Radanović progovorio je o učešću svoje bivše devojke Lune Đogani u "Zadruzi 2", ali i o svojim poslovnim angažmanima, kako samostalnim, tako i o duetu sa bivšom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

- Ne raspitujem se za Lunu, ne gledam "„Zadrugu" zato što nemam vremena, ali non-stop me obaveštavaju. Iskreno, lepo mi je kada se uopšte sete mene tamo, ne samo ona nego svi - kaže Sloba.

On ističe da je ekipa u drugoj sezoni "Zadruge 2" raznolika, te da ima i onih koji su i te kako dosadni.

- Ima i kul likova i onih baš dosadnih smorova. Svi pokušavaju da budu nešto na silu, da naprave neku priču isforsiranu. Ljudi to osete, ali bolje je i da nemaš neku priču nego da nešto siliš - smatra Radanović.

On ističe da nema tih para ni uslova zbog kojih bi pristao da ponovo uđe u "Zadrugu", iako se priča da će biti učesnik i aktuelne sezone.

- Ne planiram da ulazim u "Zadrugu", i dalje ostajem pri tome. Ne znam šta bi trebalo da se desi da bih pristao na tu ponudu. Ne postoji taj novac. Čak i kada ne bih imao novac pre bih otišao u neku fabriku da radim, ne bih hteo to sebi da uradim. Sama pomisao na to. Uh ježim se od toga - iskren je bio Sloba.

I dok njegova bivša ljubavnica živi u "Zadruzi", njegova bivša supruga Kija Kockar niže uspehe na muzičkom planu. Na pitanje da li planira da snimi duet sa njom, Sloba je siguran da je odgovor negativan.

- Trenutno ne postoji opcija da snimimo duet, ne znam koliko bi to bilo pametno. Neka ona gura svojim tokom i želim joj sve najbolje, to će sve biti super, eto, i ja spremam svoje - kaže Sloba Radanović.

Inače, nekadašnji Zadrugar kaže da mu je baš drago što njegova bivša Kija Kockar napreduje u karijeri.

- Prvi sam joj rekao da ima sluha, da treba da pokuša nešto u tom pravcu. Slušala je ona pored mene stranu muziku, ima šlifa za ar-en-bi i za pop. Vidim da se odlično snalazi u tim vodama i prijatno sam iznenađen. Mislim sve najpozitivnije - smatra Radanović.

Izvor: Blic/Alo!
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još