POSLE SAMO DVE NEDELJE BORAVKA: Suzana Perović Blondi izbačena iz Zadruge (VIDEO)

Sinoć je Belu kuću napustila tamičarka koja je nedavno ušla, ali koja je kako kaže, i sama želela da napusti šou zbog svog sina.

Suzana Perović Blondi izgubila je u borbi sa Aleksandrom Subotić, kada su u pitanju glasovi publike. Njih dve su, kako to uvek biva kada je izbacivanje u pitanju, igrale igricu, posle koje su pobedniku duplirani glasovi publike.

Iako je Karađorđe Subotić želeo da njegova ćerka bude izbačena, pa je zato i nominovao, Aleksandra je ipak ostala u rijalitiju.

Blondi se pozdravila sa svim učesnicima, a onda je krenula put studija gde je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević. Ona je tada ispričala neke detalje koje nismo videli na malim ekranima.

S obrizom na to da je bivša zadrugarka imala nekoliko sukoba sa Marijanom Zonjić i tvrdila da ima dokaze da je Zonjićeva bila u ljubavnoj romasi sa njenom sinom Savom Perovićem. Osim toga ona tvrdi i da je bila sa zadrugarom Lazarom Jeremićem.

- Marijana je devojka koja mikrofon drži i peva samo tri pesme, a ostali pevaju umesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmejala i rekla da je bilo fantastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju - otkrila je Blodni.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.