NE DOLAZI SAM, LUNA ĆE POLUDETI: Sloba Radanović ulazi u Zadrugu

Milioni gledalaca već su navikli da se utorkom u "Zadruzi" održavaju spektakularne žurke o kojima danima bruje svi zadrugari, ali i publika Televizije Pink, a posle one koja je zakazana za sutra veče ništa više neće biti isto!

Sutra, odmah posle emisije "Amidži šou", u velelepni grad u kojem od 6. septembra žive učesnici "Zadruge" stiže popularni pevač Sloba Radanović, čiji će dolazak podići nikad veću prašinu!

Jedan od najistaknutijih učesnika "Pinkovih zvezda" i prve sezone "Zadruge" sutra će svojim, ali i tuđim hitovima prirediti atmosferu za pamćenje, a nema sumnje da će sve oči biti uprte u modnu blogerku Lunu Đogani, sa kojom je Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju Kockar u prvoj sezoni.

Iako je posle ljubavnog brodoloma govorila kako je uspela da prebrodi Slobu, Đoganijeva je tokom prethodna dva meseca, koliko se takmiči u novoj sezoni "Zadruge", u više navrata plakala zbog Slobe i dozivala ga, te nema sumnje da će pažnja miliona gledalaca biti usmerena ka njihovom susretu koji ćemo imati priliku da vidimo sutra uveče, uživo na Pinku!

Sloba u Zadrugu ne dolazi sam - da ovo zaista bude spektakularna žurka postaraće se i folk zvezda Dara Bubamara, kao i poznata pevačica Rialda za koju se, inače, u poslednje vreme spekuliše da je otpočela ljubavnu romansu sa Radanovićem.

Izvor: Pink.rs
Foto: sampanjactatica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.