fbpx

PAO PRVI POLJUBAC: Miljana i Zola ozvaničili vezu (VIDEO)

Novi učesnik Zadruge, Lazar Čolić, poznatiji kao di-džej Zola, nakon samo par sati provedenih u rijalitiju uspeo je da osvoji srce Miljane Kulić.

On je već na samom ulasku u Zadrugu priznao da mu je Kulićeva simpatična, a ništa se nije promenilo ni kada ju je upoznao.

Njih dvoje su se odmah zbližili, izdvojili su se od ostalih ukućana, a onda je pao prvi poljubac. Miljana je rešila da na samom početku Zoli stavi do znanja da je ljubomorna i da neće tolerisati intimiziranje sa bilo kojom zadrugarkom.

- Ja sam vrlo ljubomorna, ne volim kada sam sa nekim da ta osoba ima bilo šta. Volim kada momak ima normalnu komunikaciju, nikakvo ležanje u krevetu sa drugim devojkama. Videla sam Natašu Moskvu kod tebe na krevetu, to mi se ne sviđa. Smeta mi to. Ne znam kakav si kad popiješ - pitala je Miljana.

- Videćeš, sutra kad bude žurka. Ja sam opušten i volim da se zezam. Ovde sam dobar sa Borom i tako - rekao je Zola.

- Ništa ti neću uskraćivati, ali da to sve bude u granicama normale. Ti mene moraš da razumeš, ja imam dete i sve to. Sa mamom sam ovde - govorila je Kulićeva, pa su se zajedno uputili u spavaću sobu, gde su nastavili da razmenjuju strasti.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.