PAO PRVI POLJUBAC: Miljana i Zola ozvaničili vezu (VIDEO)

Novi učesnik Zadruge, Lazar Čolić, poznatiji kao di-džej Zola, nakon samo par sati provedenih u rijalitiju uspeo je da osvoji srce Miljane Kulić.

On je već na samom ulasku u Zadrugu priznao da mu je Kulićeva simpatična, a ništa se nije promenilo ni kada ju je upoznao.

Njih dvoje su se odmah zbližili, izdvojili su se od ostalih ukućana, a onda je pao prvi poljubac. Miljana je rešila da na samom početku Zoli stavi do znanja da je ljubomorna i da neće tolerisati intimiziranje sa bilo kojom zadrugarkom.

Ja sam vrlo ljubomorna, ne volim kada sam sa nekim da ta osoba ima bilo šta. Volim kada momak ima normalnu komunikaciju, nikakvo ležanje u krevetu sa drugim devojkama. Videla sam Natašu Moskvu kod tebe na krevetu, to mi se ne sviđa. Smeta mi to. Ne znam kakav si kad popiješ – pitala je Miljana.

Videćeš, sutra kad bude žurka. Ja sam opušten i volim da se zezam. Ovde sam dobar sa Borom i tako – rekao je Zola.

Ništa ti neću uskraćivati, ali da to sve bude u granicama normale. Ti mene moraš da razumeš, ja imam dete i sve to. Sa mamom sam ovde – govorila je Kulićeva, pa su se zajedno uputili u spavaću sobu, gde su nastavili da razmenjuju strasti.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.