STIDI SE SVOJE ĆERKE: Karađorđe nazvao Aleksandru mečkom, svi zadrugari burno reagovali (VIDEO)

U Beloj kući je nastao haos nakon izlaganja Karađorđa Subotića, kada je komentarisao svoju ćerku Aleksandru. Dok je pričao o odnosu nje i Davida, jedan komentar je posebno razbesneo zadrugare.

Karađorđe je pričao kako je ušao u Zadrugu "da bi se njegova ćerka osećala kako se on nekada osećao" i naglasio kako je odnos njega i Aleksandre, odnosno oca i ćerke, identičan u rijalitiju kao što je napolju. A onda je počeo haos.

- Moja poruka je da roditelji ipak treba da budu strogi, batina je iz raja izašla. Bar verbalno moraju da se poštuju roditelji, jer mi smo napravili tu decu, nisu oni nas.

- David me nije iznenadio. On je za razliku od moje ćerke ovde mačomen, ona je jedan medenjak, jedno malo slonče... To me pogađa strašno, ceo život sam u sportu... Ne vidim sebe kao ostvarenog roditelja zato što je ona sebi dozvolila da izgleda ovako kako izgleda! To je za mene poražavajuće. I u izgledu i u svemu! - rekao je Karađorđe, zbog čega su se svi pobunili.

- Ja sam se uvek trudio da budem top u svemu što radim! Od moje bivše žene sam i u trudnoći tražio da izgleda top! - nastavio je.

- Meni je prestrašno da otac ćerku zove "mečka Božena"! Mene, evo, boli da neki otac tako kaže za ćerku, pošto moj otac nije živ - pobunila se Jelena Golubović.

- Meni nije primarno da napunim svoj stomak, več svoj intelekt! Za mene je velika kilaža kao nepranje zuba! - odbrusio joj je Subotić.

- Izvinite što nisam savršena, ali biću za dva meseca - sprdala se Aleksandra dok je šetala u suknjici nakon ovoga.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.