NOVI VODITELJSKI TANDEM ZA "NOVO JUTRO": Irina Vukotić prešla na TV Pink!

Od sutra dan započnite uz novi voditeljski tandem "Novog jutra", Irinu Vukotić i Žiku Nikolića!

Posle uspešnog početka nove sezone, ekipi emisije "Novo jutro", najgledanijeg jutarnjeg programa svih komericijalnih TV emitera, prema jedinim zvaničnim merenjima TV gledanosti, agencije Nielsen, pridružio se novi voditeljski tandem. Dolazak Irine Vukotić na TV Pink, najgledaniju komercijalnu televiziju, predstavlja krunu njene višedecenijske karijere, dok će joj podršku u novoj ulozi pružiti iskusni TV voditelj Žika Nikolić.

Pored Dee Đurđević i Predraga Sarape, kroz najaktuenije teme i njavažnije pravovremene i objektivne informacije iz zemlje iz sveta će vas voditi upravo Irina Vukotić i Žika Nikolić, uz njih ćete dan započeti već sutra od 06:45h do 11h, kada će se prvi put predstaviti kao voditeljski par" Novog jutra".

Osim najaktuelnijih vesti iz zemlje i sveta, u jutarnjem programu "Novo jutro" publika će i dalje gledati dobro poznate rubrike - "Tema jutra", koja se bavi aktuelnim događajima u zemlji i svetu, "(Ne)zapaženo" koja se bavi temama o kojima se nije mnogo govorilo u javnosti, a koje su i te kako značajne za društvo, ali i "Prelistavanje".

Sve o kulturnim događajima i novitetima iz sveta filma i pozorišta saznaćete u rubrici "Pod reflektorima", koja je posvećena glumcima, dok će voditelji u okviru rubrike "Hit jutra" ugostiti najaktuelnije muzičare iz zemlje i regiona. Gosti u studiju će biti i kuvari iz poznatih restorana, koji će vam svakog jutra predstaviti recepte za različiti specijalitete.

Svakog jutra će vas os vim aktuelnim dešavanjima kroz uključenja sa ulica glavnog grada izveštavati novinar i reporter "Novog jutra", Mihajlo Pavić.

Kao što ste navikli, lutajući reporter Filip Maksimović će vam pokazati delove grada koje možda do sada niste posetili, najzanimljivija mesta i sagovornike, a kroz svoja uključenja doneće u vaše domove pravi duh Beograda.

Osim iz glavnog grada, u program će se uključivati i naši dopisnici uz gradova širom Srbije, koji će vam pružiti sve potrebne informacije za početak novog dana.

Izvor: TV Pink
Foto: TV Pink

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.