STVARNO DRUGO STANJE: Koje žene Zodijaka su najzahtevnije trudnice?

Nije svaka trudnoća ista! Pa tako ni svaka trudnica. Za neke je to zaista drugo stanje pa ne mogu do kraja ni da uživaju u svojoj trudnoći. Pet znakova reaguje na svoj način, a svi u njihovoj blizini moraju da ih trpe.

Jarac

Žene rođene u znaku Jarca inače su jako organizovane osobe – ali u devet meseci trudnoće pate zbog svoje naravi (i svi oko njih). Sve mora biti savršeno, jer i kod najmanje sitnice planu poput vulkana. To nije naporno samo za buduću majku, već i cela porodica trpi zbog njenih čestih promena raspoloženja i besnih ispada.

Ribe

Ribe su neverovatno brižne i emotivne, pa ne mogu da prestanu da misle na maleno čudo u svojoj utrobi. Zbog toga stalno odlaze kod lekara (za svaki slučaj), maltretiraju sve oko sebe pitanjima u vezi deteta i trudnoće, a doktor "Google" je stalno u akciji. Ta stalna preterana briga otežava Ribama uživanje u trudnoći.

Ovan

Za vreme trudnoće su mnogo sigurnije nego inače. Sve znaju bolje od drugih i ne dopuštaju prijateljima i članovima porodice da im nešto kažu, a kamoli daju neki savet. Zbog toga se trudnice rođene u znaku Ovna često raspravljaju s drugima i pod stresom su zbog neslaganja sa okolinom.

Rak

Kad su trudne, žene u znaku Raka postanu jako osećajne. Od „Juhuuu, život je tako lep!“, pa do „O, Bože, kako ću to izdržati?!“, malo je praznog prostora. Stalne izmene kuknjave i ekstaze svima u njihovoj okolini idu na živce.

Devica

Device su ekstremno dobro organizovane. Sve što je vezano za dete obavićete mnogo unapred. U njihovom kalendaru će se retko pronaći prazno mesto. Ako dođe do nečeg neplaniranog, to će ih potpuno izbaciti iz takta – onda po svaku cenu pokušavaju da se vrate na zacrtani put. Stalni pritisak nije nimalo prijatan.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još