PALA SI U MOJIM OČIMA, ZA MENE SI KLOŠARKA: Miki izvređao Lunu, spomenuo i njene roditelje (VIDEO)

Tokom prethodne večeri Sloba Radanović je zabavljao zadrugare na žurki i napravio sjajnu atmosferu. Njegovo prisustvo je najteže palo Luni Đogani koja je do ranih jutarnjih sati lila suze zbog njega.

Tokom dana Đoganijeva je saznala od Mikija Đuričića da su Sloba i Eleonora Miljković razmenjivali poglede i da su jedno drugom namignuli. Zbog ovoga blogerka je ušla u verbalni sukob sa Makedonkom, a Đuričić joj je nakon toga očitao lekciju.

- Tebi niko ništa ne sme da kaže, kao da si od Karađorđevića, a ne od densera upasanih u trenerke. Ko si ti da tebi niko ništa ne sme da kaže? Što napadaš devojku što se gledala sa Slobom? - upitao je Miki Lunu.

- Nemoj da pričaš nešto što ne znaš. Ti si pao u mojim očima kada god pričaš o meni. Vređaš me - uzvratila mu je Đoganijeva.

- Toliko si pala u mojim očima. Ti si rekla Ani da si to čula od mene. Molila si me da ti kažem sa kojom od zadrugarki je Sloba spavao. Ti si jedno go*no, klošarka si za mene od danas - vređao je Miki Lunu.

- Ovde si rekao u sobi Slobi da je ljubavnica, šest njih mi je pre toga reklo da je Ana - pričala je Luna.

- Nisam ja mislio na Anu, možda je je*ao nekog drugog - odbrusio joj je Miki.

Blogerka se našla uvređenom što je Miki vređao njene roditelje i muziku kojom se oni bave, pa ga je prekorela zbog toga.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku u nastavku ovog teksta.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još