ŽELI DA POSTANE DEDA! Otac Rade Manojlović odlučan: Što se mene tiče, ona ne mora da se uda, samo neka mi podari unuče

Pevačicu Radu Manojlović meštani njenog sela Četereže hvale kao vrednu devojku, ali navode da je, otkako je postala poznata, ne viđaju često.

Otkako je postala poznata, slabo je viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se uda – kaže komšija Dragan.

Radin otac Rade prodaje voće na pijaci u selu, a u njegovom dvorištu nalaze se tri kuće.

Rada je podigla veliku kuću. Meni je dovoljno ovo što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da dođu i sakriju se od javnosti – priča otac i kaže da je u izgrandnju te kuće pevačica uložila sve što je zaradila, te je zbog toga još uvek podstanar u Beogradu.

Rade kaže da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje.

Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođu kada sve završim. Nekada joj kažem, kada dođe uveče, a trebalo je da dođe na ručak: 'Bolje da smo otišli u kafanu na večeru nego da ovako dođeš kada je sve već spremno' – ispričao je Radin otac.

Kao mala Rada nije nikada radila u polju, otkrio je otac.

Nije morala da radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završi školu – rekao je Rade, koji jedva čeka da mu ćerka podari unuče.

Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče – otkrio je pevačicin otac, koji je upoznao Harisa Berkovića, jer je, za razliku od Milana Stankovića, dolazio u Četerež.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.