OGNJEN GLAVONIĆ I PROTAGONISTI POZDRAVLJENI VIŠEMINUTNIM APLAUZOM: Ovacije za "Teret" na premijeri u Beogradu

Sinoć je u prepunoj sali Kombank dvorane na Festivalu autorskog filma, uz prisustvo brojnih ličnosti iz javnog i kulturnog života Srbije, održana premijera dugo iščekivanog filma "Teret" reditelja Ognjena Glavonića.

Predsednik saveta FAF-a Srdan Golubović najavio je film publici i poručio da je Ognjen Glavonić hrabro ispričao priču koji prati jedan od najmračnijih događaja u novijoj istoriji Srbije. Film koji je izazvao kontroverzne reakcije u javnosti i pre nego što je prikazan u Srbiji ostavio je snažan utisak na beogradsku publiku i opravdao epitet najnagrađivanijeg srpskog filma ove godine u svetu.

Nakon filma publici se predstavila ekipa filma na čelu sa rediteljem Ognjenom Glavonićem, kao i glumačka ekipa na čelu sa Leonom Lučevom, koja je pozdravljavena višeminutnim ovacijama i aplauzima.

Publika će imati priliku da film Teret na Festivalu autorskog filma pogleda u još pet termina u Kombank dvorani, Bioskopu Fontana, Dvorani Kulturnog centra Beograda, Centru za kulturu Vlada Divljan i Domu kulture Studentski grad.

Izvor: Promo
Foto: Tanja Drobnjak

Pogledajte još