fbpx

OČAJAN! Gagi želi da izvede Lunu iz "Zadruge": Ne mogu da je gledam u onakvom stanju!

Gagi Đogani zabrinut je za ćerku Lunu i svestan je da je ona psihički veoma loše, pa želi da je izvede iz "Zadruge".

Nakon što je blogerka doživela nervni slom na žurki na kojoj je pevao Sloba Radanović, popularni denser već noćima ne može da spava mirno i u glavi mu je slika njegove naslednice koja plače za Slobom i vidno je uznemirena.

- Tražio sam od produkcije da vidim Lunu, a ovih dana ću doneti odluku u zavisnosti od njenog stanja da li ću da je povučem iz 'Zadruge'. Da sam znao da ona gaji još emocije prema njemu, svim sredstvima bih joj branio da ode u 'Zadrugu 2'. Malo mi je falilo da eksplodiram ono veče kad je bila žurka. Moje dete je izgledalo kao da je van sebe, ona psihički nije dobro i mnogo me je pogodilo kada sam je video onakvu. Cela naša porodica je potresena - rekao je Gagi i dodao da on još od prošlog rijalitija ima zdravstvene probleme.

- Pijem lekove za pritisak još od 'Zadruge 1'. Mnogo me je pogodilo što sam je video onakvu i ne mogu ni da spavam ni da se bavim bilo čime osim njom - kaže on.

Kako je cela situacija sa Lunom nastala upravo zbog Slobe i toga što se nije na pravi način pozdravio s njom, a posebno što se nakon toga oglašavao u medijima, Gagi ima poruku za njega.

- Poručio bih Slobi da se okrene svom životu i da se Luni ne obraća ni u kakvom kontekstu više. Molio bih ga da je razume i da je ostavi na miru. Ovo nisam očekivao. Mislio sam da će da pričaju kao ljudi, da će da se rukuju i odgovore na sva pitanja koja se pojavljuju u medijima. Ako već nije ispao šmeker da se pozdravi s Lunom, poljubi je i popriča s njom kao što je to uradio sa svim učesnicima, onda ne treba da komentariše ništa u vezi s njom - rekao je Gagi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.