POSLE KOŠARKAŠA FUDBALER: Dara Bubamara ima novog dečka?!

Pevačica Dara Bubamara sa košarkaša je prešla na fudbalere! Folk pevačica je posle raskida sa mladim Nemanjom Bezbradicom, uplovila u vezu s takođe mlađanim fudbalerom, i to strancem!

Iako nije želela da javno komentariše razlaz s Bezbradicom, za koga se spekulisalo da ga je ostavila nakon što ju je zaprosio, te da je bio previše ljubomoran pa joj je zato dosadio, iz Darinih skorašnjih izjava bilo je jasno da je ta veza gotova. No, ona ne samo da nije tugovala već se u međuvremenu stesala i smuvala s mladićem koji je odavno bacio oko na nju.

Dara i Nemanja su se razišli pre oko tri meseca. Ona je bila sama jedno vreme, ali je onda uplovila u vezu s jednim stranim fudbalerom iz Evrope, kome se ona već dugo sviđa. Oni se ne viđaju u Srbiji, a i šema je još sveža. Dara je tek izašla iz jedne veze, pa ne želi ništa da forsira – kaže izvor i dodaje da Dara ipak nije mogla ništa da sakrije od svojih prijatelja, jer gde god ode "stigne joj cveće od njega".

A što se razlike u godinama tiče, pevačici to nije problem, jer je već navikla da je mlađi muškarci startuju, pa se tako posle razvoda od Milana Kesića i upustila u vezu s Bezbradicom.

Dara je ostvarena žena i nema nikakve komplekse, puna je energije i ne vidi problem u tome što je partner mlađi od nje. Uostalom, njena veza s Nemanjom nije se raspala zbog nekakvih generacijskih sukoba, već iz potpuno drugih razloga – zaključuje sagovornik.

Pevačica nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

Ne želim ništa da komentarišem, moj privatni život je moja stvar – kratko je rekla.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još