DAVIDOVA MAJKA ODGOVORILA NA PROZIVKE LJUBE PANTOVIĆ: Ona sve laže, unuka je ne zanima!

Protekle noći u "Zadrugu 2" ušla je Ljuba Pantović i postala ravnopravni učesnik ovog šou programa. Ona je odmah imala nekoliko brutalnih svađa sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, njenim dečkom Davidom Dragojevićem, ali i bivšim suprugom Karađorđem Subotićem.

Ljuba je tom prilikom nekoliko puta spomenula i Davidovu majku Biljanu Dragojević, sa kojom je na ratnoj nozi, koja ne može može da dođe sebi od šoka zbog Ljubinih sinoćnjih izjava i ponašanja.

- Sinoć sam sve propratila, sve dok nisu legli. Ne znam šta bih rekla, nemam komentara za njene reči, za prozivanje mene. Užasne laži. Ta žena toliko laže, da ja ne mogu da verujem - rekla je Davidova majka.

Ona je naglasila da njen sin nijednu reč nije izmislio, te se naročito iznenadila što je Ljuba ponovo spomenula malu Magdalenu, njenu unuku, koju trenutno čuva upravo Biljana.

- To što je David rekao je sve istina, on stvarno nikada ne laže. David i Aleksandra ništa nisu slagali. Ljuba sa njom uopšte ne komunicira kada je Aleksandra van rijalitija, a dete (unuka) je uopšte ne interesuje. To što ona priča da zna svaki Magdalenin korak, gde je i šta radi - je laž, ona nema pojma, Ljuba ne zna ni koliko je mala napunila godina... Možda zna, možda to zna, ali od svega što je ona rekla istina je samo njeno ime i prezime, toliko o Ljubi. Ja sam dobila stotine poruka, ne znam ko može da podržava tako nešto - bila je šokirana Biljana.

Ona je priznala da je ponosna na svog sina, koji je stao u zaštitu svoje devojke u trenucima kada joj je bilo najteže.

- Jako mi je drago što je David ustao i izneo sve onako kako jeste, što je govorio i umesto Aleksandre. Drago mi je što je on reagovao onako kako je trebalo, što nije uspela da ga izbaci iz takta. David je pokazao koliko je svoju glavu naštelovao da ne sluša sve te njene laži - naglasila je gospođa Dragojević.

Na samom kraju razgovora osvrnula i na Ljubinu svađu sa Karađorđem, a onda se dotakla i svog bivšeg supruga, kao i drugog sina Dejana, sa kojim nije u kontaktu.

- Šta reći za ženu koja je ušla unutra i odmah napala bivšeg muža sa kojim ima dve ćerke. I ja imam bivšeg supruga, sa kojim se povremeno čujem, na prijateljskoj bazi, zbog dece. Iako su naša deca odrasla i ne moramo da se čujemo, ipak se čujemo zbog Dejana (Davidovog rođenog brata) jer ja nisam u kontaktu sa njim. Onda preko bivšeg supruga saznam kako je on, njegov život je njegova stvar, kod mene može da dođe kad god hoće. On je sam hteo da ovako bude i ja mu ništa ne zameram - zaključila je Biljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još