Mojodmor je "zakon"

Hajde da pokušam, bile su neke od prvih reakcija pobednika nagradne igre sajta www.mojodmor.rs. I zaista, nakon 2 meseca, oni najuporniji koji su uspeli da animiraju najveći broj prijatelja osvojili su atraktivna letovanja - Egipat, Španiju, Tunis, Tursku i Grčku.

U jeku turističke sezone, najposećeniji su sajtovi koji nude atraktivne destinacije i pristupačne aranžmane. Vođen upravo kriterijumima koji su od presudnog značaja za donešenje odluke, gde i kako provesti dugo priželjkivan odmor, sajt mojodmor.rs za kratko vreme postao je jedan od najpopularnijih.

Šta je to što ovaj web sajt izdvaja od drugih?
To je prvenstveno bogata ponuda nekoliko desetina agencija, sa inovativnim rešenjem pregleda i same pretrage. Korišćenje je jako olakšano bez preteranih podešavanja, što odmah pada u oči. Pored toga, opcije sortiranja ponuda u pretrazi su vrlo jednostavne, a samo upravljanje je vrlo slično korišćenju pretrage na Google pretraživaču.

Veoma korisna alatka je i opcija poređenja više ponuda:
- Laganom i brzom pretragom, uz mogućnost komparacije više ponuda, posetilac sajta može vrlo jednostavno odabrati i rezervisati destinaciju prema svom ukusu i odgovarajućoj ceni, predlaže Ivana Milović, PR sajta www.mojodmor.rs

Osim standardnih, omogućena je i rezervacija “last minute” ponuda sa opcijom hitnog obaveštavanja korisnika putem emaila ili SMS poruke. Odskora, sajt nudi i servis za online prodaju i rezervaciju izuzetno povoljnih avionskih karata, što je takođe ostavilo dobar utisak na posetioce sajta.

U najavi su i novi servisi koji će se uskoro naći u ponudi, od čega izdvajamo servis Malih oglasa, namenjen onima koji žele da oglase svoju turističku ponudu na sajtu.

Naravno, prema rečima Ivane, sajt mojodmor.rs će i u budućnosti organizovati nagradne igre, konkurse i zanimljive događaje, a uz malo sreće i pomoći prijatelja, neki novi ljudi dobiće priliku da otputuju na nove turističke destinacije.

Fun klub sajta www.mojodmor.rs na Facebook-u već ima skoro 3,500 prijatelja i čime ostavlja utisak sajta koji, osim što svojim posetiocima daje potrebne informacije, istovremeno uliva poverenje i stvara želju za daljom preporukom prijateljima.

Pogledajte još